Ciolacu spune că nu s-a întâlnit cu George Simion, dar a vorbit cu el la telefon

Ciolacu spune că nu s-a întâlnit cu George Simion, dar a vorbit cu el la telefon

​Marcel Ciolacu, liderul PSD, susține că nu a avut nicio întâlnire cu George Simion, co-președinte al AUR.

Precizarea vine în condițiile în care preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a recunoscut că a avut o întâlnire cu Simion joi.

În schimb, Ciolacu a afirmat că a vorbit cu liderul AUR la telefon, ”ceea ce era normal”.

”Nu m-am văzut direct cu domnul Simion, am discutat la telefon. Eu m-am dus la IRES, s-a făcut un sondaj, l-am solicitat la partid, să vedem cum s-au împărțit voturile. (...) Categoric am vorbit cu dl Simion la telefon. E și normal să fac acest lucru. Nu numai cu dl Simion am vorbit. Am discutat, sunt parlamentari la primul mandat, care e sistemul de funcționare a Parlamentului”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3, citat de HotNews.ro.

ADVERTISING

Vasile Dîncu a afirmat că a avut, joi, o întâlnire cu George Simion, însă susţine că a discutat cu acesta despre rezultatul unui sondaj de opinie, nefiind vorba despre o întâlnire politică.

Într-o intervenţie telefonică pe care a avut-o duminică seară, la Digi 24, Vasile Dîncu a afirmat că s-a întâlnit cu copreşedintele AUR în contextul în care George Simion l-a sunat pentru a sta de vorbă despre rezultatele unui sondaj de opinie. 

Liderul social-democrat a negat însă că PSD ar purta negocieri politice cu AUR, arătând că acesta din urmă este un „partid anti-sistem”, în vreme ce PSD se află în „mainstream-ul” politic. 

ADVERTISING

Iată aici detalii - Vasile Dîncu afirmă că s-a întâlnit cu liderul AUR, George Simion, dar spune că nu se pune problema unei colaborări politice între PSD şi AUR

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇