Superliga: CFR Cluj și Sepsi, remiză spectaculoasă. Revenire de senzație în finalul jocului

Superliga: CFR Cluj și Sepsi, remiză spectaculoasă. Revenire de senzație în finalul jocului

CFR Cluj și Sepsi au remizat, luni, scor 3-3, într-un meci spectaculos din etapa a 14-a a Superligii României.

CFR Cluj a început tare meciul, iar Ciprian Deac, cu capul în minutul 3, și Kamara, cu un șut de la mare distanță în minutul 17, i-au dat emoții lui Gyenge.

În minutul 30, Kamara l-a încercat din nou pe Gyenge cu un șut de la distanță, portarul lui Sepsi a răspuns, însă, "prezent". Leo Bolgado a trimis cu capul peste poartă, din corner, după ce s-a înălțat bine în careu, în minutul 35.

Contrar cursului jocului, Marius Coman a deschis scorul pentru Sepsi în minutul 37, cu un șut plasat de la marginea careului CFR-ului, care l-a învins pe Mihai Popa. În minutul 39, CFR Cluj a ratat ultima ocazie a reprizei, când Ninaj a respins in-extremis din apropiere un șut al lui Postolachi.

ADVERTISING

Repriza a doua a fost spectaculoasă. Mohammed Kamara a egalat pentru CFR Cluj în minutul 52, însă după doar trei minute Denis Ciobotariu a readus-o pe Sepsi în avantaj, în urma unei faze fixe, după o minge deviată pe spate împinsă în plasă din apropiere.

Florin Ștefan a făcut 3-1 pentru Sepsi cu un gol spectaculos, un șut perfect de la distanță, în minutul 83. Totuși, CFR Cluj nu a renunțat la luptă și, după doar trei minute, Postolachi a deviat în poartă un șut de la marginea careului al lui Simao. În minutul 90+3, Postolachi a reușit dubla, după o centrare din dreapta.

ADVERTISING

S-a terminat 3-3 pe terenul lui CFR Cluj, iar echipa lui Dan Petrescu nu găsește drumul spre victorie de două etape.

În urma rezultatului, CFR Cluj a rămas pe poziția a treia în clasament, cu 20 de puncte, în timp ce Sepsi se află pe locul opt, cu 18 puncte.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!