CFR Cluj a dat răspunsul după oferta primită pentru Louis Munteanu

CFR Cluj a dat răspunsul după oferta primită pentru Louis Munteanu

CFR Cluj a dat, luni, răspunsul după ce a primit o ofertă de ultim moment din parte FCSB pentru Louis Munteanu (22 de ani).

Prin vocea lui Nelu Varga, patronul echipei, CFR Cluj a anunțat că nici nu se pune problema ca Louis Munteanu să ajungă la FCSB.

Varga i-a cerut lui Gigi Becali, patronul FCSB, să oprească declarațiile la adresa clubului, antrenorului și a jucătorilor CFR-ului.

"Îi transmit domnului Becali să-și vadă de echipa sa. Pe mine nu m-a auzit comentând despre jucătorii lui. Ce treabă are el cu Louis Muntenau? Să-și vadă de treaba lui, că la noi este normalitate, nu ca la el. (…) Nu poate să ne dea nouă lecții patronul unui club unde domnesc atâtea anomalii.

ADVERTISING

Să ne lase în pace, să nu mai vorbească despre jucătorii și antrenorii noștri. Nu e fair! Nu e normal ce face. Îi transmit doar atât 'Oprește-te!'. Așa mi se pare de bun simț și civilizat", a declarat Nelu Varga, la Fanatik Superliga.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB anunțase, după meciul cu Dinamo, că este gata să plătească două milioane de euro pentru Louis Munteanu.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!