Ciolacu anunță că în cel mai scurt timp se va circula pe autostrada Moldovei

Ciolacu anunță că în cel mai scurt timp se va circula pe autostrada Moldovei

Premierul Marcel Ciolacu anunţă că în ”cel mai scurt timp se va circula pe autostrada Moldovei”, el folosind acest moment pentru a critica lipsa de realizări a guvernărilor PNL şi PNL-USR.

”Am o veste bună şi mă bucur că am o veste bună împreună cu domnul ministru Grindeanu. Să ştiţi că împreună tocmai ce am circulat pe autostrada Moldovei, în sfârşit după 30 şi ceva de ani, nu mai vorbim nici de promisiuni, nici de se va întâmpla peste nu ştiu cât timp.

În cel mai scurt timp se va circula pe autostrada Moldovei”, a anunţat, miercuri după-amiază, premierul Marcel Ciolacu, în timpul unei vizite pe şantierul autostrăzii A7, în judeţul Buzău.

ADVERTISING

El a estimat că, până la finalul acestui an, 82 de kilometri din autostradă vor fi daţi în circulaţie.

”Ca şi o comparaţie, ştiţi că tot apar piţigoi din ăştia pe la televizor, pe timpul guvernului Cîţu cu USR-ul, Cîţu-Drulă parcă era, aşa, investiţiile erau la jumătatea investiţiilor de anul acesta. Cu alte cuvinte, Guvernul României, condus vremelnic de către mine, anul acesta are investiţii duble faţă de guvernul Cîţu-Drulă şi de trei ori mai mari faţă de celebrul guvern Orban-Orban, atunci a fost doar PNL-ul la guvernare”, a adăugat Marcel Ciolacu.

ADVERTISING

La rândul său, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că stadiul lucrărilor pe cele patru loturi de autostradă dintre Buzău şi Focşani depăşeşte 80%.

”Am venit pe mare parte din aceste patru loturi, sunt la 82% medie, cele patru loturi dintre Buzău şi Focşani pot să vă spun, urmare a discuţiilor pe care le-a avut cu constructorul, că lotul 1 şi lotul 2, adică de la Buzău la Râmnicu Sărat, mai puţin podul şi lotul 4, cel din jurul Focşaniului, vor fi date în circulaţie undeva la jumătate lunii octombrie.

ADVERTISING

Diferenţa, adică podul şi lotul 3, undeva pe finalul lunii noiembrie. Deci aşa cum anunţa şi primul ministru, se va circula pe cei 82 de kilometri în această toamnă, între Buzău şi Focşani şi ăsta este un lucru foarte bun, chiar dacă unii fac tot posibilul să scoată în evidenţă altceva”, a afirmat Sorin Grindeanu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇