A murit Valentin Ioviță, fost fotbalist la Oțelul și Sportul Studențesc

A murit Valentin Ioviță, fost fotbalist la Oțelul și Sportul Studențesc

Valentin Ioviță, fost mijlocaș în Liga 1 la echipe importante precum Oțelul Galați sau Sportul Studențesc, a încetat din viață la doar 40 de ani.

Cei care au anunțat moartea prematură a fostului jucător de fotbal sunt cei de la Oțelul Galați, printr-un comunicat de presă. Ioviță a evoluat pentru echipa dunăreană între 2008 și 2010. Acesta ocupa funcția de director al Academiei celor de la Oțelul:

„SC Oțelul Galați regretă dispariția fostului jucător, antrenor și coleg Valentin Ioviță și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate, precum și întregii comunități oțelare. Odihnească-se în pace!”, a apărut pe pagina de Facebook a celor de la Oțelul Galați.

ADVERTISING

La ultima partidă disputată în Superliga de către gălățeni, meci câștigat cu 1-0 contra celor de la AFC Hermannstadt, suporterii au afișat un mesaj: „Fii puternic Ioviță”, semn că acesta trecea prin momente extrem de dificile din punct de vedere medical.

Ioviță a adunat în carieră 34 de meciuri și 4 goluri la nivelul primei ligi a României. În cariera lui, Ioviță a jucat pentru Sportul Studențesc, Dunărea Galați, Gloria Buzău, Oțelul Galați și CF Brăila. Sezonul competițional 2010-2011 a fost ultimul în care acesta a evoluat înainte de retragere.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!