Claudiu Keșeru revine pe terenul de fotbal și se antrenează cu o vicecampioană a unei țări vecine

Claudiu Keșeru revine pe terenul de fotbal și se antrenează cu o vicecampioană a unei țări vecine

Cunoscutul atacant român Claudiu Keșeru, în vârstă de 37 de ani, retras din activitatea sportivă în urma cu circa un an, este aproape de revenirea sa pe gazon.

Fostul stelist decisese să își agațe ghetele în cui în octombrie 2023, UTA Arad fiind ultimul club din cariera fostului internațional trecut și pe la echipe precum Angers, Bastia sau Nantes.

Presa bulgară dezvăluie surpriza, și anume faptul că Keșeru dorește să revină în fotbal, alăturându-se lotului celor de la PFK Cerno More Varna, vicecampioana din țara vecină, echipă eliminată din preliminariile Conference League, de către Hapoel Beer Sheva, din Israel.

ADVERTISING

„Bombă! Keșeru va juca din nou în Bulgaria. Cel mai bun marcator din istoria lui Ludogorets s-a alăturat lui Cherno More. Când era la Ludogorets, Keșeru și-a cumpărat un apartament în Varna, iar acolo va locui în perioada în care va fi jucătorul lui Cherno More. Cei din club îl așteaptă pe starul român să contribuie cu golurile sale”, au scris jurnaliștii bulgari de la Blitz.

Keșeru a impresionat de-a lungul carierei sale în Bulgaria, unde a evoluat pentru Ludogorets Razgrad în perioada 2015-2021, timp în care a adunat 243 de meciuri, 139 de goluri și 44 de pase decisive, pe când a evoluat și în grupele Champions League și a bifat și 6 titluri naționale.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!