Presa spaniolă dă un verdict pentru Horațiu Moldovan după golul încasat în poarta lui Atletico Madrid

Presa spaniolă dă un verdict pentru Horațiu Moldovan după golul încasat în poarta lui Atletico Madrid

Portarul român Horațiu Moldovan, internațional român legitimat la Atletico de Madrid, în Spania, a bifat un nou meci ca titular într-un amical cu cei de la Getafe.

Românul de 26 de ani, fost la Rapid București, a fost din nou titular pentru Atletico, în meciul amical cu Getafe, scor 3-1, disputat sâmbătă seară.

Aflat doar pentru a doua oară între buturile porții echipei antrenate de Diego Simeone, internaționalul nostru a fost lăsat să apere 60 de minute, după ce anterior a fost înlocuit la pauză, în precedentul meci test. Moldovan a luat gol la ultima fază dinaintea schimbării, minutul 60, un șut bun, însă primit pe colțul scurt, așa-numit al portarului.

Presa iberică a comentat evoluția lui Moldovan, criticând golul ușor primit: "Trebuie îmbunătățire. Adevărul e că l-am văzut foarte puțin pe Moldovan, chiar dacă a ieșit mult în evidență în aceste două amicale.

ADVERTISING

A fost titular cu Getafe, dar a luat gol la prima minge periculoasă care s-a apropiat de poarta sa, lăsând niște dubii. A luat gol și cu Numancia, deși la un șut mai dificil de scos decât cel al lui Uche", au scris cei de la Esto Es Atleti.

Anterior, Moldovan a fost folosit în precedentul amical cu Numancia, scor 1-1, bifând așadar 2 meciuri în șapte luni de când a fost cumpărat de spanioli.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!