Când ar putea avea loc o dezbatere Trump-Harris

Când ar putea avea loc o dezbatere Trump-Harris

Fox News a propus echipelor lui Donald Trump şi Kamalei Harris o nouă dezbatere în 17 septembrie, semn că reţelele de televiziune văd noi oportunităţi în contextul unei campanii haotice pentru Casa Albă.

În scrisorile adresate echipelor de campanie, Jay Wallace, preşedintele şi editorul executiv al Fox News Media, a propus o dezbatere moderată de Bret Baier şi Martha MacCallum, doi veterani care conduc de obicei emisiunile despre alegeri la postul TV.

Evenimentul ar urma să aibă loc în Pennsylvania.

ADVERTISING

"Suntem deschişi la discuţii privind data exactă, formatul şi locaţia - cu sau fără public", a declarat Wallace. Scrisorile adresate oficialilor de campanie conţineau statistici privind influenţa Fox News în rândul alegătorilor independenţi din statele în schimbare.

ABC News a încheiat un acord între echipa de campanie a lui Trump şi cea a preşedintelui Joe Biden pentru televizarea unei dezbateri programate să aibă loc la 10 septembrie.

ADVERTISING

În ultimele zile, Trump a spus că ar prefera o dezbatere care ar avea loc pe Fox News.

CNN a televizat o dezbatere în iunie care s-a dovedit a fi, în cele din urmă, căderea lui Biden. Preşedintele a părut enervat şi obosit, chiar dacă dezbaterea a avut loc fără o audienţă în direct şi cu microfoane care au fost dezactivate atunci când timpul unui candidat de a vorbi sau de a răspunde a expirat.

Transmisia CNN a fost preluată de mulţi dintre concurenţii săi şi a fost întreruptă de pauze publicitare - cândva considerate tabu. Aproximativ 51,27 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea de 90 de minute.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇