Decizie de ultimă oră luată de FCSB în legătură cu ultimul transfer efectuat

Decizie de ultimă oră luată de FCSB în legătură cu ultimul transfer efectuat

FCSB l-a adus recent pe jucătorul belgian William Baeten (27 de ani) de la FC U Craiova, dar transferul a stat sub semnul întrebării în ultimele 24-48 de ore, după câteva declarații făcute de patronul Gigi Becali.

Omul de afaceri din Pipera a declarat că aducerea lui Baeten stă sub semnul întrebării după descoperirea câtorva probleme la genunchi. Jucătorul belgian nu a fost trecut de FCSB pe lista UEFA pentru dubla cu Maccabi Tel-Aviv din turul II preliminar al Champions League.

„Să vedem la Baeten, să iasă rezultatul medical. A ieșit, dar să vedem ce zice doctorul. Nu știu dacă are probleme, să citească doctorul mâine. E ceva, un dubiu, nu așa de… la genunchi, da.

ADVERTISING

Dar nu e problemă! E ca luat. Eu nu le dau contractele până ce fac vizita medicală. Va trebui să scriem în contract că dacă se întâmplă o accidentare în acel loc, așa cum identifică medicul, atunci putem rezilia contractul. Jucătorul o să vrea, altfel nu-i dau contractul. Eu te accept așa, dar dacă se întâmplă tot acolo…”, a declarat Gigi Becali la televiziunea Digi Sport.

Baeten joacă pe același post cu cel mai scump transfer efectuat de FCSB în această vară, e vorba de Marius Ștefănescu, adus de Becali de le Sepsi pentru 1,3 milioane de euro. El a fost utilizat la trupa lui Adrian Mititelu pe postul de extremă dreapta.

ADVERTISING

Adus în 2020 de Craiova de la Eisden, Baeten are bifate 120 de meciuri în Bănie, marcând de 19 ori.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!