Arnold Garita lasă o ușă deschisă pentru transferul său la FCSB: ”Încă aștept!”

Arnold Garita lasă o ușă deschisă pentru transferul său la FCSB: ”Încă aștept!”

Atacantul camerunez Arnold Garita nu a renunțat încă la visul de a ajunge la campioana României, FCSB.

După ce patronul Gigi Becali a anunțat că a renunțat la serviciile vârfului de culoare, care a dat peste 10 goluri pentru FC Argeș, acum două sezoane, Garita vine cu o altă interpretare a faptelor. Becali a spus că atacantul nu a dorit să vină în România pentru a bifa vizita medicală, clubul român temându-se de o problemă mai accentuată la genunchi a lui Garita.

Jucătorul a dat asigurări că își dorește în continuare să vină la FCSB, dar că nu e sigur dacă echipa roș-albastră îl vrea cu adevărat: ”Nu există nicio problemă din partea mea. Desigur, există întotdeauna o șansă din partea mea să vin la FCSB. Sunt deschis la orice propunere din partea lor, dar așa cum am spus, nu cred că există un interes adevărat. Poate că nu mai sunt șanse din partea lor, dar din partea mea va exista întotdeauna o șansă. Este un club pe care îl respect”, a declarat Garita pentru sportpesurse.ro.

ADVERTISING

Sezonul trecut, Garita a jucat pentru Al-Faisaly din Arabia Saudită, marcând 12 goluri în 33 de partide. La FC Argeș el are 14 reușite în 38 de jocuri.

Gigi Becali dezvăluise și salariul pe care urma să i-l dea lui Arnold Garita: 20.000 de euro lunar la FCSB.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!