Cadavrul din valiză: Suspecții au fost prinși de polițistul Godină, la Brașov (Foto)

Cadavrul din valiză: Suspecții au fost prinși de polițistul Godină, la Brașov (Foto)

Suspecţii în cazul cadavrului lăsat în troller într-o comună din Vaslui au fost prinşi în Braşov. La acţiune a participat şi poliţistul Marian Godină.

Este vorba despre o femeie şi un bărbat din comuna Pungeşti, judeţul Vaslui.

Ei sunt suspectaţi că l-ar fi ucis pe bărbatul al cărui cadavru a fost găsit într-o valiză, pe marginea drumului.

”În această seară, 16 iulie 2024, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui şi a Inspectoratului General al Poliţiei Române, cu sprijinul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, au fost depistate în municipiul Braşov două persoane, un bărbat în vârstă de 32 de ani şi femeie în vârstă de 27 de ani, ambii din comuna Pungeşti, concubini, bănuiţi că ar fi fost implicaţi în decesul unui bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Onceşti, judeţul Bacău”, a anunţat Poliţia Română, citată de News.ro.

ADVERTISING

Observator News transmite că cei doi suspecţi au fost surprinşi de camerele de supraveghere când duc un troller prin localitate, la adăpostul nopţii. Căutau, cel mai probabil, un loc ferit să ascundă cadavrul.

Să mai spună cineva că nu poți fi și tată în concediu de creștere a copilului, și polițist la forțele speciale.Am sprintat după ei ca atunci când e pe foc laptele Măriucăi și dă în clocot.

Publicată de Marian Godina pe Marţi, 16 iulie 2024

Suspecţii au fost ulterior aduşi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru omor calificat.

Surse judiciare spun că victima se cunoştea cu suspectul. Cei doi ar fi recidivişti. Nu se ştie însă ce s-a petrecut între ei şi nici ce implicare a avut femeia.

ADVERTISING

Amintim că o valiză tip troller în care se afla cadavrul unui bărbat a fost descoperită de un localnic în vecinătatea unui drum din comuna Pungeşti, judeţul Vaslui. Bagajul a apărut pe stradă încă de sâmbătă dimineață, dar localnicii nu i-au dat atenţie. Apoi, de la căldură, mirosul a devenit insuportabil, aşa că s-au gândit că este vorba despre un animal mort. Un tânăr care trecea pe acolo cu vacile și-a făcut curaj să afle ce se află în troller, alături de un amic. A descoperit un bărbat mort şi complet dezbrăcat.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇