FCSB forțează intrarea în Champions League și negociază cu un atacant din Serie A

FCSB forțează intrarea în Champions League și negociază cu un atacant din Serie A

FCSB a anunțat după partida de sâmbătă seara cu U Cluj din Superliga că este dispusă să mai aducă un atacant la echipă, având în vedere jocul slab din prima etapă a noii stagiuni, scor 1-1 cu ardelenii.

Iar gruparea campioană a României pare că deja a găsit o soluție. E vorba de nigerianul David Ankeye, pe care FCSB îl dorește din nou la echipă, după perioada în care el a activat la Sheriff Tiraspol. Acum, atacantul a ajuns în Serie A, la Genoa, având 22 de ani, fiind adus de fosta formație a lui Radu Drăgușin pentru suma de 2,5 milioane de euro, scrie cotidianul Fanatik.

ADVERTISING

Ankeye nu s-a impus ca titular totuși în Peninsulă, bifând doar 6 partide pentru genovezi, de care este gata să se despartă în această vară.

Cota de piață a lui David este una de 2 milioane de euro, el având o înălțime de 1,91 metri, fiind un atacant de careu extrem de puternic. FCSB, conform sursei amintite mai sus, ar dori să îl împrumute pentru un sezon pe Ankeye, pentru a le crea concurență lui Daniel Popa și David Miculescu.

David Ankeye nu a fost titular în niicun meci din Serie A. A adunat, în total, 51 de minute, în cele 6 meciuri bifate în această jumătate de sezon.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!