FCSB s-a decis. Cumpără un atacant după egalul cu cei de la U Cluj

FCSB s-a decis. Cumpără un atacant după egalul cu cei de la U Cluj

FCSB s-a încurcat de Universitatea Cluj sâmbătă seara în prima etapă a Superligii, în noul sezon competițional, scor 1-1, iar conducerea roș-albastră este decisă să ia masuri radicale.

Prin vocea patronului său Gigi Becali, foarte nervos aseară la televizor după acest egal la care FCSB a practicat un joc steril, complet nesigur, campioana României anunță aducerea unui atacant central. Becali i-a criticat aspru pe Miculescu, Băluță sau chiar noul-adus Ștefănescu, cumpărat de la Sepsi pentru suma de 1,3 milioane de euro.

ADVERTISING

”Trebuie să mai aduc un atacant, nu avem. Popa îmi place cât de cât, se mișcă, dar trebuie să dea gol. A avut o deviere când trebuia să dea gol. Cu Miculescu ce să faci? Trebuie să mai aduc neapărat un atacant. Lui Musi nu am ce să îi reproșez, a jucat bine, nu doar că a dat golul. Dar trebuie un atacant. Băluță nu mai e ca anul trecut. Îmi ziceau că la antrenament e bombă, dar nu mai e nici ca anul trecut.

Ștefănescu a vrut să fie vedetă și nu a vrut să muncească, a vrut să dea el un gol să facă 2-1”, a declarat Gigi Becali dupa meci, la emisiunea „Fotbal Club”, de la televiziunea Digi Sport.

ADVERTISING

Și Rapid s-a încurcat sâmbătă în Liga 1, făcând doar 1-1 în deplasarea de la UTA. Pentru FCSB urmează returul cu Virtus din preliminariile Champions League, marți seara de la 20.30, după 7-1 în tur.

D.A.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!