EURO 2024: Germania câștigă fără emoții cu Ungaria

EURO 2024: Germania câștigă fără emoții cu Ungaria

Germania a învins, miercuri, scor 2-0, naționala Ungariei în grupa A a turneului final.

Ungaria a început tare meciul cu Germania și a ratat o ocazie mare de gol în secunda 16, când Manuel Neuer a intervenit salvator și a blocat un adversar înainte de șutul pe care scria „gol”.

După două ocazii importante, Germania a deschis scorul în minutul 22, cu un gol marcat de Musiala, care l-a învins pe Gulacsi cu un șut imparabil, care urmare a unei recuperări excelente a lui Gundogan. Ungaria a răspuns aproape imediat, prin Szoboszlai, care a șutat excelent din lovitură liberă, dar Neuer a respins.

ADVERTISING

În prelungirile primei reprize, Sallai a reușit să egaleze, cu capul din apropiere, după o respingere a portarului german. Reușita sa a fost, însă, anulată pentru ofsaid.

Ilkay Gundogan a marcat pentru 2-0 în minutul 67, cu un șut superb din mijlocul careului, la capătul unei faze de atac excelentă a Germaniei. Sane, în minutul 75, a mai ratat o ocazie de gol pentru nemți, iar Kimmich a scos de pe linia porții în minutul 90, la o fază la care ungurii puteau să înscrie.

Germania conduce grupa A de la Campionatul European, cu șase puncte, cu două meciuri jucate, urmată de Elveția, cu 3 și un meci mai puțin jucat. Scoția e pe 3, Ungaria e ultima în grupă, fara punct. În urma succesului, Germania este prima echipă calificată în optimile de finală.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!