Zilele de vară se numără în râsete la Teatrul Elisabeta

Zilele de vară se numără în râsete la Teatrul Elisabeta

Prognoza lunii iulie: se anunță comedii spumoase, spectacole muzicale ale unor artiști cunoscuți, jazz sessions… și râuri de limonadă răcoritoare.

Stagiunea Teatrului Elisabeta continuă în plină vară – luna lui cuptor a început cu trei spectacole SOLD-OUT: Capcană pentru un bărbat căsătorit, Puricele în ureche și Lună de miere cu piper.

Atmosfera de vară va fi întreținută, înaintea fiecărui spectacol, de saxofonistul Vicențiu Manta, care va oferi momente de jazz care se potrivesc din plin cu un pahar de vin din partea casei.

ADVERTISING

O „Încurcătură la nivel înalt” se va petrece miercuri, 7 iulie, de la ora 20:00, protagoniști fiind Lucian Ghimiși, Alexandra Velniciuc, Gabi Costin, Raluca Ghervan, Daniel Nuță.

O comedie despre amor, politică, și despre încurcăturile care apar atunci când le amesteci. „Încurcătură...” este prima producție a Teatrului Elisabeta, fiind vizionată de zeci de mii de spectatori.

Incurcatura-514
Foto: Spectacol „Încurcătură la nivel înalt”

Comedia continuă cu un joc periculos: imaginează-ți că la cina cu cei mai buni prieteni, ești obligat să răspunzi la telefon pe speaker, și să citești cu voce tare mesajele și notificările.

ADVERTISING

Tania Popa, Alexandra Velniciuc, Leonid Doni, Andreas Petrescu, Vladimir Drăghia, Laura Cosoi și Bogdan Albulescu sunt actorii din comedia „Ghici cine te sună?!” de joi, 15 iulie, ora 20:00.

Ghici-cine-te-suna
Foto: Spectacol „Ghici cine te sună?!”

Joi, 22 iulie, se joacă o comedie celebră: „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” Știai că biletele la premiera acesteia s-au vândut în timp record – în mai puțin de 24 de ore?

Robert se trezește sub același acoperiș cu soția și amanta, în timp ce soția sa are o idilă secretă cu cel mai bun prieten, care la rândul său... Nu are rost să-ți spunem întregul șir de încurcături și legături – vino la spectacol!

Dezbraca-te-vreau-sa-ti-vorbesc
Foto: Spectacol „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”

Dacă „Đezbracă-te...” ți-a stârnit interesul pentru comedii despre cupluri, ești așteptat la comedia „Te iubesc dar nu pe tine” de vineri, 23 iulie.

ADVERTISING

Nefericirea în căsnicie se rezolvă în moduri diferite, dar protagoniștii aleg opțiunea periculoasă: își invită amanții acasă... în același timp! Doar un perete îi desparte de un deznodământ cu scântei...

Te-iubesc-dar-nu-pe-tine
Foto: Spectacol „Te iubesc dar nu pe tine”

Scântei se nasc și între Amanda (Corina Dănilă) și Elyot (Silviu Biriș), care se revăd la ani distanță de despărțire într-o noapte cu noroc... sau ghinion? Fiecare este proaspăt căsătorit cu altcineva și se află în prima noapte a lunii de miere.

Învinge iubirea adevărată totul? Comedia romantică „O căsnicie liniștită” se joacă joi, 29 iulie, de la ora 20:00.

O-casnicie-linistita
Foto: Spectacol „O căsnicie liniștită”

Teatrul Elisabeta încheie luna în forță, cu cea mai jucată comedie din repertoriul său – „Boeing Boeing”. Un arhitect are tot ce și-ar putea dori cineva: o casă superbă, o menajeră harnică și trei logodnice stewardese. Nu mai e nimic de adăugat – doar de sperat că niciuna dintre ele nu le va întâlni pe celelalte două!

Vineri, 30 iulie, spectatorii sunt așteptați la o comedie îndelung aplaudată de peste 70.000 de spectatori: „Boeing Boeing”.

Boeing-Boeing
Foto: Spectacol „Boeing Boeing”

Programul spectacolelor poate fi accesat pe www.TeatrulElisabeta.ro.