Vești bune: Avem toate motivele să facem planuri de vacanță

Vești bune: Avem toate motivele să facem planuri de vacanță

Viața se va liniști, într-o bună zi, însă până atunci trebuie să fim optimiști și să vedem și lucrurile bune care se întâmplă în jurul nostru.

Vaccinul ar putea fi în mâna noastră anul viitor, iar până atunci va trebui să ne obișnuim să mergem altfel în vacanțe sau la spectacole.

O veste bună e că nu trebuie să mai prezentăm test negativ de Covid pentru cei mici la intrarea în Grecia, iar dacă alegem agenția potrivită, cheltuiala cu restul testelor ar putea fi redusă din prețul biletelor.

O altă veste bună este că avem și seri de operă în aer liber, cât de curând.

ADVERTISING

Putem spera la un vaccin, anul viitor

Competiția descoperirii unui vaccin împotriva noului coronavirus vine în avantajul nostru, al tuturor, și ne-ar putea ajuta să beneficiem de protecție împotriva acestei boli cât mai curând.

Johnson & Johnson (J&J) ar putea produce anul viitor 1 miliard de doze din vaccinul său potenţial pentru COVID-19, dacă acesta se va dovedi de succes.

În plus, se pare că producţia vaccinului a început deja, în pofida riscurilor financiare implicate, pentru ca acesta să fie disponibil cât mai curând posibil dacă se va dovedi că este eficace împotriva noului coronavirus.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Copiii sub 10 ani nu au nevoie de test ca să intre în Grecia

Autoritățile de la Atena au vești bune pentru turiștii români care vor să meargă în concediu în Grecia.

Copiii mai mici de 10 ani, cei născuți după 2011, nu au nevoie de test molecular negativ PCR la intrarea în Grecia, începând cu data de 17 august, așa cum li se va cere copiilor mai mari și adulților.

Reduceri la vacanțele în Grecia

Organizatorii de vacanțe fac tot ce le stă în putere să nu ne piardă de clienți, iar uneori acest lucru nu este chiar unul rău.

ADVERTISING

Turoperatorul Cocktail Holidays a anunțat reduceri de până la 547 de euro/persoană la vacanțele charter către Grecia pentru a veni astfel în sprijinul turiștilor care, în contextul reglementărilor impuse de statul grec, trebuie să își facă testul COVID înainte de a pleca în concediu.

Spre exemplu, o vacanță charter cu cazare într-un hotel 4* cu all inclusive, în Heraklion – Creta, costă de la 706 euro/pers (toate taxele incluse) față de 1.253 euro/pers. Iar pentru vacanțele charter către Santorini, reducerile sunt de până la 346 euro/pers la un hotel de 4* cu mic dejun cu toate taxele incluse.

”Am discutat cu toți furnizorii noștri și am obținut o serie de discounturi pe destinațiile noastre consacrate, cum ar fi Creta, Rodos sau Santorini. Astfel, turiștii noștri nu vor plăti mai mult pentru concediul din acest sezon”, spune Dan Goicea, CEO Cocktail Holidays.

Se aproipe un weekend cu Seri de Operă Estivale

Dacă ți-e dor de un spectacol, iată că în acest weekend te poți bucura de seri de operă în aer liber.

Opera Națională București prezintă în serile din weekend-ul 15-16 august 2020 concerte în aer liber, în cadrul „Seri de Operă Estivale”.

Accesul la concertele desfășurate pe esplanadă se va realiza cu minimum o oră înaintea evenimentului, în condiții de siguranță și respectând normele în vigoare, în contextul actual al pandemiei COVID-19.

Citește și:

Vești bune: E o vară specială, Metallica ține concerte drive-in și istoria României prinde farmec

Vești bune: Vaccinul e aproape și Pisica Pătrată vine la Sibiu

Vești bune: Weekend cu concerte drive-in și filme pe răcoare


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇