Cuplul de italieni care a plecat în vacanţă la Cracovia, dar a ajuns la Craiova, descoperă „frumoasa Românie”

Cuplul de italieni care a plecat în vacanţă la Cracovia, dar a ajuns la Craiova, descoperă „frumoasa Românie”

Un cuplu din Italia a plecat în vacanţă la Cracovia (Polonia), însă la sosire şi-a dat seama că a ajuns în România, la Craiova.

„Imaginaţi-vă scena. Plecaţi în vacanţă, în Polonia, în frumosul oraş Cracovia, unde vă aşteaptă şi prieteni. Şi, de îndată ce coborâţi din avion, la aeroport, vă aflaţi la peste 1.000 de kilometri distanţă, în Craiova. În România, lângă Bucuresti”, a scris ziarul il Gazzetino del Chianti.

Paola şi Massimo, din Quarate, au mers la o cunoscută agenţie de turism din Florenţa pentru a cumpăra două bilete de avion spre Cracovia (Polonia), unde îi aşteptau nişte prieteni.

ADVERTISING

"În schimb, am plecat de pe aeroportul din Bologna şi am ajuns la Craiova (România). La început am râs, dar apoi ne-am supărat", au spus cei doi.

Eroarea a apărut din cauza asemănării numelor celor două orașe. Paola a explicat și de ce nu li s-a părut ciudat.

"În naivitatea mea, am crezut că acesta este numele oraşului scris în poloneză. Am avut încredere şi ne-am continuat călătoria în pace. Când am coborât la aeroport şi am realizat că suntem în România a fost un şoc”, a spus ea.

Întrucât nu au mai avut cum să organizeze un zbor spre Cracovia pe timpul vacanţei rămase, cei doi s-au cazat la un hotel din Craiova.

ADVERTISING

La cinci zile distanță, echipa Aeroportului Internaţional Craiova i-a contactat și Paola a spus că vacanţa în România "merge foarte bine".

"Vacanţa noastră merge foarte bine, descoperim o ţară frumoasă. Totul merge bine din fericire, am avut noroc că am ajuns aici în frumoasa voastră Românie pe care o descoperim încetul cu încetul", a spus Paola.

Bine ati venit la Cracovia,ah…Craiova🫣Aventura lui Massimo si Paola a devenit cunoscuta o data cu aterizarea lor la...

Publicată de Aeroportul International Craiova pe Sâmbătă, 20 august 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇