Ultima ocazie de a vedea spectacolul „Carmen și Toreadorul”

Carmen-si-Toreadorul_OCC

Weekendul acesta, publicul are ocazia să vadă ultimele două reprezentații din acest an ale operei „Carmen și Toreadorul”, în regia maestrului Cristian Mihăilescu. Opera Comică pentru Copii a oferit în premieră în luna octombrie un spectacol plin de culoare și simboluri: o adaptare a operei „Carmen” de Georges Bizet pentru copii.

Spectacolul este programat până pe 24 octombrie în zilele de sâmbătă (ora 17) și duminică (ora 11), în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii, din Calea Giulești 16.

Noaptea Vrăjitoarelor, din nou la Opera Comică pentru Copii

Unul dintre cele mai iubite evenimente de la Opera Comică pentru Copii, Noaptea Vrăjitoarelor, are loc în acest an în ultimul weekend al lunii octombrie. Proiectul a pornit de la ideea de a aduce în faţă personajele negative interpretate de artişti care merită din plin aplauzele publicului.

ADVERTISING

Pe 29 și 30 octombrie, spectatorii mici și mari sunt așteptați cu cea mai frumoasă costumație pentru a pătrunde în lumea fantastică a poveștilor de pe Calea Giulești nr. 16.

Personajele negative din spectacolele Operei Comice pentru Copii – vrăjitoare, regine, pirați și animale fantastice – își dau întâlnire la o nouă ediție de Noaptea Vrăjitoarelor, singurul eveniment interactiv care le pune într-o lumină bună. Împreună au pregătit pentru micii și marii spectatori întâlniri pline de culoare și neprevăzut!  

Preţul unui bilet este de 20 de lei, iar biletele sunt disponibile pe platforma bilete.ro. Conform dispozițiilor legale în vigoare, Opera Comică pentru Copii continuă activitatea cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului în interior sau în exterior, dacă toți participanții peste 12 ani sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2. De asemenea, este obligatorie purtarea măștii de protecție. Copiii cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani sunt exceptați de la îndeplinirea condițiilor de mai sus pentru participarea la activitățile menționate.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Toamna și Iarna lui Vivaldi continuă în Salonul Mozart

După premiera de weekend-ul trecut, continuăm periplul simfonic al anotimpurilor lui Vivaldi cu Toamna și Iarna. Pe 23 și 24 octombrie, de la ora 10, publicul este invitat să se bucure de celebra lucrare „Anotimpurile”, de Antonio Vivaldi, interpretată de instrumentiști din Orchestra OCC, sub bagheta dirijorului Gheorghe Iliuță, care își însușește și rolul de prezentator.

Magazinul OCC și atelierele creative, de acum în Sala UnderGrant

Odată cu apropierea zilelor friguroase, distracția din Curtea OCC se mută în Sala UnderGrant, începând din acest weekend. Sâmbăta, între orele 10-13 și 16-19, și duminica, între orele 10-14, Magazinul OCC te aşteaptă cu ateliere, cărţi şi multe jocuri. Atelierele sunt unele dintre cele mai căutate activităţi de la Magazinul OCC, care ne-a obişnuit deja cu o mulţime de surprize.

ADVERTISING

Weekendul acesta familiile sunt aşteptate cu ateliere de sculptat dovleci, pictură, lucru manual și alte activități creative. În plus, zeci de cărţi pentru toate vârstele şi o sumedenie de jocuri sunt pregătite pentru a satisface toate gusturile.

Opera Comică pentru Copii, instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, a primit anul acesta Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Ofițer, Categoria D – „Arta spectacolului” din partea Președintelui Klaus Iohannis.