Teatrul Elisabeta vă invită la spectacolul ”Ghici cine te sună?!”

Teatrul Elisabeta vă invită la spectacolul ”Ghici cine te sună?!”

Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Teatrul Elisabeta aduce comediile marca proprie în aer liber, la Teatrul de Vară Herăstrău din Bucureşti şi la Amfiteatrul “Mihai Eminescu” din strada Arhitect Hîrjeu, nr. 61, Bucureşti. Sâmbătă, 8 august, de la ora 20:30, la Teatrul de Vară Herăstrău se joacă spectacolul “Ghici cine te sună?!”, în regia Taniei Popa.

Numele actriţei Tania Popa este foarte cunoscut publicului de teatru şi film din România. Deţinătoare a mai multor premii, Tania Popa, şi-a început activitatea artistică în anul 1993. A avut roluri importante în peste 20 de filme şi a jucat în mai mult de 40 de piese de teatru. În anul 2019 a debutat ca regizor teatral cu spectacolul “Ghici cine te sună?!”, o dramatizare a filmului Perfetti Sconosciuti.

ADVERTISING

Fenomentul Perfetti Sconosciuti porneşte de la filmul italienesc în regia lui Paolo Genovese, fiind lider absolut la încasări încă din prima săptămână de la lansare. A fost ecranizat în 9 limbi, preconizându-se că se va ajunge la 16 remake-uri. Filmul a luat  premiul David di Donatello pentru cel mai bun scenariu şi cel mai bun film şi Golden Globe pentru cea mai bună comedie.

Ghici cine te sună?! în regia Taniei Popa

La Teatrul Elisabeta ajunge în regia Taniei Popa, o adaptare pentru scenă de Andreas Petrescu şi în colaborare cu actori iubiţi de publicul larg precum: Tania Popa, Andreas Petrescu, Leonid Doni, Alexandra Velniciuc, Silviu Mircescu, Catalina Grama (Jojo), Bogdan Albulescu şi Ramona Niculae. Succesul de care s-a bucurat filmul se repetă şi când vine vorba de teatru- toate reprezentaţiile de până acum s-au jucat cu casa închisă.

Ghici-260

Subiectul spectacolului se învârte în jurul telefonului mobil, această cutie neagră care ne stochează obsesiile şi realitatea paralelă a mesajelor, fotografiilor şi a apelurilor din fiecare zi. O eclipsă de lună, o petrecere… Cineva se gândeşte la un joc. Cum ar fi să lăsăm telefoanele pe masă şi să răspundem pe speaker? De aici toată lumea se prăbuşeşte. Fiecare îşi arată adevărata faţă. Nimic nu mai poate fi la fel vreodată. Îţi sună cunoscut? Seamănă cu viaţa ta un pic? La teatru poţi vedea cum ar fi… Si totuşi, dacă nu am juca niciodată acest joc? Poate ar fi mai bine dacă ai trăi în lumea reală, nu în cea virtuală.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

 “Ghici cine te sună?!” este o piesă de teatru care te face să râzi în hohote, dar care te şi sperie un pic, care te face să realizezi că uneori ai putea ierta mai uşor. Este o piesă de teatru care te face să îţi dai seama ce ai de pierdut, ce câştigi şi ce gândeşti cu adevărat, dar nu ai curajul să recunoşti. Este un spectacol care te dă peste cap, chiar dacă stai pe scaun… dacă mai găseşti locuri, evident.

Ghici-175

Ghici cine te sună?! spectacol în aer liber

Pentru ca experiența hohotelor de râs să se producă în siguranță, Teatrul Elisabeta a adoptat toate măsurile de siguranţă impuse de autorităţi, cu scopul protejării spectatorilor şi a întregii echipe. Vă rugăm să respectaţi întotdeauna distanţa de cel putin 1,5m faţă de ceilalţi participanţi, să purtaţi corect masca pe toată durata evenimentelor şi să ajungeţi la sala de spectacol cu minim 45 de minute înainte de începere, pentru a evita formarea aglomeraţiei.

ADVERTISING

Aşadar, vă invităm sâmbătă, 8 august, de la ora 20:30, la Teatrul de Vară Herăstrău, la comedia “Ghici cine te sună?!”. Pentru biletele achiziționate la reprezentațiile în aer liber, aveţi posibilitatea de a achiziționa bilete online, fără comision, de pe site-ul www.TeatrulElisabeta.ro.

Cei care vor să vadă spectacolele programate pe perioada verii în baza biletelor achiziționate la reprezențațiile de la sediul Teatrul Elisabeta, anulate din cauza crizei cu virusul Sars-Cov-2, accesul este garantat în limita locurilor disponibile, cu condiția de a primi confirmarea locurilor din partea unui reprezentatant oficial al Teatrului Elisabeta cu minim 14 zile înainte de reprezentația aleasă.

De asemenea, vă recomandăm să consultați Regulamentul oficial de participare la spectacolele și evenimentele Teatrului Elisabeta în aer liber, disponibil pe site-ul www.TeatrulElisabeta.ro. Mai multe informaţii la numărul de telen 0727 703 703, pe www.TeatruElisabeta.ro sau pe www.Bilet.ro.

Teatrul Elisabeta deschide stagiunea de vară, în aer liber, cu spectacolul „Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!”


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇