Teatrul Elisabeta deschide stagiunea de vară, în aer liber, cu spectacolul „Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!”

Teatrul Elisabeta deschide stagiunea de vară, în aer liber, cu spectacolul „Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!”

Piesa îi aparţine autorului francez Marc Camoletti, cel care a scris şi comedia “Boeing Boeing”. Cele  40  de piese ale sale au fost traduse în 18 limbi, devenind celebre în peste 55 de țări din întreaga lume. Numărul spectatorilor care au râs zgomotos la piesele sale este uluitor: se pare că nu mai puțin de 20 de milioane de oameni le-au apreciat farmecul în mod direct, iar peste 500 de milioane le-au aplaudat în variantă înregistrată.

„Dezbracă-te, vreau să îți vorbesc” a avut premiera la Paris în 1987 și pe Broadway în 2012, fiind intitulată „Pyjamas pour six” în franceză și „Don’t Dress for Dinner”, în engleză. La Londra a cunoscut un succes fenomenal fiind cunoscută drept cea mai longevivă comedie. La Teatrul Elisabeta ajunge sub direcţiile regizorale ale lui Şerban Puiu, după scenografia lui Ion Molete, iar costumele sunt semnate de Tania Popa.

ADVERTISING

„Dezbracă-te, vreau să îți vorbesc”- premiera 1 august

Succesul spectacolului nu a făcut excepţie nici în România, premiera a fost sold out în doar 24 de ore, iar toate celelalte reprezentaţii care au urmat din iunie 2016 şi până acum s-au jucat cu casa închisă. Nici nu este de mirare că a fost atât de bine primit de public, din moment ce distribuţia este formată din actor precum Maria Buză, Bogdan Stanoevici, Marius Gîlea, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu şi Andreas Petrescu.

Acţiunea spectacolului se petrece în ferma tranformată într-o fermecătoare casă de locuit, unde Robert intenţionează să îşi invite amanta peste week-end. Totul este pregătit, soţia lui, Jacqueline,  pleacă să îşi viziteze mama, iar drept alibiul perfect îl invită pe prietenul lui, Bernard, care poate oricând să treacă drept iubitul amantei lui Robert.

ADVERTISING

Pentru că vrea ca totul să fie perfect, angajează o bucătăreasă iscusită care să facă week-endul delicios de romantic. Totul pare plănuit până la cel mai mic detaliu. Ce ar putea merge prost? Ei bine, ce spuneţi dacă Bernad nu ştie exact de ce a fost invitat, bucătăreasa şi amanta au acelaşi nume, iar Jacqueline se hotărăşte să rămână acasă pentru că vine şi amantul ei. Cum, care amant? Bernard, care altul? Cu o bucătăreasă care se dă drept amantă şi o amantă care nu ştie să gătească, alibiurile tuturor devin invalide, iar seara se tranformă într-o serie de confuzii amuzante, în care Bernard şi Robert trebuie să impovizeze cu viteza luminii.

ADVERTISING

Se iau toate măsurile de protecție

Pentru ca experiența hohotelor de râs să se producă în siguranță, Teatrul Elisabeta a adoptat toate măsurile de siguranţă impuse de autorităţi, cu scopul protejării spectatorilor şi a întregii echipe. Vă rugăm să respectaţi întotdeauna distanţa de cel putin 1,5m faţă de ceilalţi participanţi, să purtaţi corect masca pe toată durata evenimentelor şi să ajungeţi la sala de spectacol cu minim 45 de minute înainte de începere, pentru a evita formarea aglomeraţiei.

Pentru biletele achiziționate la reprezentațiile în aer liber, aveţi posibilitatea de a achiziționa bilete online, fără comision, de pe site-ul www.TeatrulElisabeta.ro.

Cei care vor să vadă spectacolele programate pe perioada verii în baza biletelor achiziționate la reprezențațiile de la sediul Teatrul Elisabeta, anulate din cauza crizei cu virusul Sars-Cov-2, accesul este garantat în limita locurilor disponibile, cu condiția de a primi confirmarea locurilor din partea unui reprezentatant oficial al Teatrului Elisabeta cu minim 14 zile înainte de reprezentația aleasă.

De asemenea, vă recomandăm să consultați Regulamentul oficial de participare la spectacolele și evenimentele Teatrului Elisabeta în aer liber, disponibil pe site-ul www.TeatrulElisabeta.ro. 

Corul Madrigal anunță reprogramarea primului concert în aer liber. Imagini cu amfiteatrul din Parcul Național


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇