Teatrul Elisabeta s-a întors acasă!

Dacă dorul s-ar putea măsura, aici, la Teatrul Elisabeta, am învăța să numărăm până la infinit. Au trecut șase luni în care râsul nu a mai răsunat între pereții teatrului și nu ne-a mai fost însoțitor de nădejde, așa cum ne era în timpul unei stagiuni obișnuite.

Am căutat, cu toții, să rămânem aproape de voi, iar acest gând ne-a făcut și mai puternici, și mai nerăbdători, și mai dornici să ne întoarcem în sala de teatru.

Ne-au lipsit serile de comedie, concertele, aplauzele și râsetele, așa cum se aud ele în draga noastră sală. Astăzi, suntem mai emoționați ca niciodată de revederea cu dragul nostru public, căruia îi putem spune, în sfârșit, „bine ați revenit în casa noastră!”

ADVERTISING

Prezența în sălile de spectacol

Înainte de a pune pe noi hainele de sărbătoare, am îmbrăcat instituția noastră după „codul vestimentar” al vremii.

Protejarea spectatorilor rămâne pentru noi o prioritate, motiv pentru care am luat toate măsurile necesare bunei desfășurări a evenimentelor, în condiții de maximă siguranță.

Deși iubim să vă vedem zâmbind, purtarea măștii va fi obligatorie pe toată perioada evenimentului, începând cu intrarea în clădire. Personalul nostru a fost instruit pentru a asigura respectarea tuturor normelor de protecție.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pentru regulamentul complet în ceea ce privește desfășurarea spectacolelor în sediu, vă rugăm să accesați site-ul TeatrulElisabeta.ro (https://teatrulelisabeta.ro/regulamentul-teatrului-elisabeta-la-sediu/)

Spectacole și bilete

Astfel pregătiți, nu mai rămâne decât să dăm frâu liber serilor de teatru la sediu! Reîntoarcerea noastră va fi sărbătorită începând cu 18 septembrie, când vă așteptăm la comedia „Ghici cine te sună?!”, în regia Taniei Popa.

Spectacolul spune povestea a şapte prieteni vechi care se întâlnesc să admire eclipsa de lună şi să se bucure de o cină relaxantă, dar care se transformă treptat într-un adevărat coşmar, pe măsură ce secretele tuturor ies la iveală, pe sunetul produs de telefoanele mobile.

Ghici-221

A doua zi, pe 19 septembrie, continuăm sărbătoarea cu „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”, o comedie cu mai multe răsturnări de situaţie decat întorsăturile unui tirbuson.

Dezbraca-te-vreau-sa-ti-vorbesc

Și pentru că toamna se numără spectacolele, vă așteptăm și în datele de 24 și 25 septembrie, la comedia „Boeing Boeing”, respectiv comedia polițistă „Capcană pentru un bărbat căsătorit”, ambele în regia lui Șerban Puiu.

Boeing

Primul spectacol spune povestea încurcată a unui celibatar cu trei logodnice stewardese, iar cel de-al doilea spectacol este un adevărat thriller psihologic, un roller coaster de intrigă şi suspans, cu un deznodământ cu totul surprinzător.

Capcana-pentru-un-barbat-casatorit

Suntem emoționați și fericiți că vă putem primi din nou în sala de teatru, respectând măsurile impuse în acest context nefast. Și, pentru că ne-ați lipsit atât de mult, vă spunem doar că surprizele nu vor întârzia să apară.

ADVERTISING

Biletele pot fi achiziționate online: www.TeatrulElisabeta.ro sau www.Bilet.ro, de la casa de bilete din bulevardul Regina Elisabeta 45 sau la numărul de telefon 0727 703 703.

Teatrul Elisabeta s-a întors acasă!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇