Strategii pentru blackjack

Strategii pentru blackjack

Jocurile de cazinou online ar putea deveni și mai populare. Pentru jucătorii noi, însă, acest lucru poate părea descurajant, deoarece jocurile de cazinou online pot fi diferite de cele pe care le vezi de obicei la cazinoul tău local preferat.

Astăzi, vă înmânăm trei dintre sfaturile și trucurile noastre preferate despre cum să câștigi mai des atunci când joci blackjack online pe frank casino Romania.

1. Folosește un cartonaș de strategie 

Unul dintre cele mai bune sfaturi pe care le putem oferi este să folosești și să urmezi un cartonaș de strategie de bază pentru a juca blackjack. Aceste cărți te vor ajuta să înțelegi când să dai un pas și când să rămâi, în funcție de ce are dealerul. Aceasta este și strategia preferată a lui Bob Paquette, expert igaming de la Gambling-Code.RO.

ADVERTISING

2. Cunoaște-ți strategia de asigurare 

În timpul jocului de blackjack, "casa" îți va oferi asigurare atunci când dealerul arată un "As". Jucătorii pot paria jumătate din pariul lor inițial pentru a se proteja împotriva unui blackjack. Înainte de a juca blackjack online, ia în considerare realizarea unei strategii de asigurare, indiferent dacă vrei să accepți sau să lași întotdeauna asigurarea.

Același lucru se poate spune și despre împărțirea mâinilor. Unii jucători își vor împărți mâinile mai des, în timp ce alții nu vor împărți niciodată și se vor mulțumi cu un singur câștig garantat. Înainte de a juca online, asigură-te că ai elaborat o strategie cu privire la modul și momentul în care intenționezi să iei asigurare și/sau să îți împarți mâna. Astfel o să fii mult mai pregătit când vine momentul să joci.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

3. Exersează

Înainte de a te hotărî să joci online pe bani reali, ia în considerare posibilitatea de a exersa mai multe mâini, astfel încât să te obișnuiești cu viteza și să exersezi cu cartonașul tău de strategie. În acest fel, nu vei avea surprize când vei ajunge la o masă live. Multe site-uri îți permit să exersezi gratuit înainte de a paria online precum magic jackpot 20 rotiri, așa că profită de această ofertă până când ești pregătit pentru pariurile

ADVERTISING