Soprana Aida Pascu primește prestigiosul premiu „Tânărul artist al anului” la International Classical Music Awards

Aida-Pascu_foto-ONB

Opera Națională București anunță cu mândrie și bucurie că soprana Aida Pascu va fi distinsă cu premiul ”Tânărul artist al anului” la Gala International Classical Music Awards (ICMA), unul dintre cele mai importante evenimente în domeniul muzicii clasice la nivel mondial.

Ceremonia de decernare va avea loc pe data de 12 aprilie, la Valencia, și va marca recunoașterea talentului și realizărilor de excepție ale Aidei Pascu în lumea muzicii clasice.

Aida Pascu este una dintre cele mai strălucite voci ale generației sale, impresionând publicul și criticii deopotrivă prin performanțele sale artistice remarcabile. Cu o tehnică impecabilă și o prezență scenică mereu captivantă, Aida a câștigat inimile ascultătorilor de la începutul carierei sale și a devenit o prezență de referință în lumea muzicii clasice contemporane.

ADVERTISING

Pe lângă distincția pe care o va primi la gala ICMA, Aida Pascu a fost deja aclamată pentru interpretarea sa memorabilă în rolul Mimi din ”La Boheme”, pe scena Operei Naționale București, în calitate de invitat special, pe data de 19 mai 2023. Această apariție a consolidat poziția sa ca artistă versatilă și talentată, capabilă să aducă viață și emoție fiecărui rol pe care îl abordează.

Premiile International Classical Music Awards sunt printre cele mai cunoscute şi apreciate premii ale industriei discografice internaţionale, considerate „Oscarurile muzicii clasice”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cu această distincție prestigioasă și cu realizările sale remarcabile, Aida Pascu își consolidează poziția ca una dintre cele mai strălucite și promițătoare voci ale scenei muzicale clasice contemporane românești și internaționale și își continuă călătoria spre excelență artistică.

Sponsori: Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, BCR, Retele Electrice Muntenia și PPC Energy Services

Parteneri: Laguna, Market Aroma, Seroussi, Yokko The Fashion Store, Marelbo, Pop Cola, Phoenixmedia, Euromedia, Cocor, Băneasa Shopping City, Electrolux, Sansha

ADVERTISING

Partener de mobilitate: Suzuki

Parteneri media: Digi24, Europa FM, Euronews România, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Radio România Actualități, RFI România, Romantic FM, Radio Seven, Radio Itsy Bitsy, România TV, Kanal D, Zile și Nopți, Agerpres, SpotMedia, Ziarul Metropolis, News București, Q Magazine, Marea Dragoste, Leviathan, Ordinea Zilei, București Business, Reușita.ro, 9am.ro., Kudika, Garbo, CursDeGuvernare, Grupul de Presă SEMNAL, Nine O’Clock, Mediatrust