Și grădina ta merită decorată vara aceasta, iar Deco Depot te ajută

decodepot_44

În anul 2021 s-a observat o reală creștere în ceea ce privește decorul interioarelor. Tot mai mulți români sunt preocupați de aspectul casei. În principiu fiindcă au realizat că odată ce investești în designul interior nu îl mai schimbi prea curând, decât poate elementele de decor ușor de înlocuit. Dar evident, își doresc ca și cei ce vin în vizită să fie plăcut impresionați, fiindcă totuși este un efort să aduci casei tale un aspect deosebit, ca din revistele home & deco. Dar de ce să nu pui la punct și grădina ta, având în vedere că o să petreci mult timp cu familia și prietenii acolo? Este de înțeles că ai neglijat-o în perioada rece, însă vara e după colț, așa că e cazul să o readuci la cea mai bună versiune a sa.

ADVERTISING

Deco Depot - universul decorațiunilor interioare și exterioare

Dacă tot ți-ai aranjat gazonul și ai făcut curat în curte, știi și tu că urmează perioada grătarelor cu familia și prietenii, în timp ce râdeți și povestiți până târziu în noapte. Musafirii nu-i poți întâmpina oricum, ci cu o masă perfect aranjată și evident cu un decor al curții pe măsură. Decorarea grădinii poate fi chiar un exercițiu al imaginației întregii familii. Aveți nevoie doar de un laptop, inspirație și puțină răbdare.

Răsfoind în catalogul Deco Depot la categoria decorațiunilor pentru grădina, le permiți tuturor membrilor de a alege noi accesorii, ce vor pune în valoare frumusețea copacilor și spațiului exterior unde vă veți petrece majoritatea timpului. După ce ați adăugat toate aceste decoratiuni pentru casa necesare în coș, le veți primi în 1-2 zile lucrătoare.

ADVERTISING

De acolo puteți organiza chiar și un mic concurs cu toate decorațiunile pe care le-ați primit. Va fi o activitate fun pentru toată familia, iar un pic de competitivitate nu strică. Fiecare își alege 2 obiecte decorative din toate, iar cel ce va face cea mai de efect schimbare în grădină, va câștiga un premiu la alegere.

Ce poți găsi la această categorie de decor

Înainte de a începe să alegeți piesele de decor pentru curte trebuie să priviți totul ca pe o poveste. Ce anume vreți să transmiteți voi atât copiilor, cât și prietenilor, atunci când se relaxează în curte? Obiecte sunt multe, însă voi sunteți cei ce le insuflați viață și valoare. Trebuie alese atent, pentru a se potrivi unele cu altele și nicidecum de a umbri din frumusețea naturii. Ci mai degrabă trebuie să o puneți în prim plan, prin elemente deco stilate, de bun gust.

ADVERTISING

Ghivecele din piatră sunt la modă acum, iar pe decodepot.ro regăsești o gamă variată, în forme inedite, cu aspect antichizat. Sau poți opta pentru cele din ceramică, în nuanțe și modele interesante. Felinarele sunt iarăși printre preferințe fiindcă poți pune lumânări înăuntru. Nu se vor stinge datorită faptului că sunt protejate și nici nu sunt riscuri de a produce accidente. Vei aduce curții tale un aspect cozy, romantic și toată lumea va fi încântată de ambientul creat atunci când stați la povești sub cerul înstelat.

Intră pe www.decodepot.ro să descoperi colecțiile de decorațiuni, calitative și frumoase.