”Puricele în ureche”, o comedie savuroasă a Teatrului Elisabeta, se joacă la Iași

”Puricele în ureche”, o comedie savuroasă a Teatrului Elisabeta, se joacă la Iași

Teatrul Elisabeta din București te invită sâmbătă, 29 mai, ora 19:00 sau duminică, 30 mai, ora 19:00 la Casa de Cultură a Studenților din Iași, la comedia „Puricele în ureche”. O piesă care a cunoscut succesul chiar de la premiera sa, din anul 1907, de la Paris și mai apoi în întreaga lume.

Scrisă de către marele dramaturg francez Georges Feydeau și pusă în scenă de către regizorul Șerban Puiu, piesa de la Teatrul Elisabeta are toate ingredientele necesare pentru a te fascina, amuza și pentru ați oferi o seară de neuitat cu mult umor! 

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Lumea personajelor lui Feydeau este extrem de vie, colorată, dinamică, și are puterea de a atrage spectatorul în acel univers aparte al saloanelor pariziene cu intrigi amoroase, încurcături, scrisori anonime, gelozii, toate petrecânduse când în casa soților Chandebise, când într-un bordel de lux numit „Motănașul Gentilom”. 

Subiectul extrem de palpitant și intrigant, situațiile pe cât de comice, pe atât de încurcate, dar și rezolvările lor urmate de consecințe, le lăsăm în seama unei distribuții de excepție cu actori precum Lucian Ghimiși, Leonid Doni, Alexandra Velniciuc, Andreas Petrescu, Vasile Calofir, Ștefan Velniciuc, Marcelo Cobzariu, Raluca Ghervan, Alexandru Prica, Irina Noapteş şi mulţi alţii.

Comedia „Puricele în ureche” impresionează prin comicul de situație și prin teatrul de relații: o soție care își bănuiește soțul că o înșală, un soț ce primește o scrisoare de dragoste anonimă, un doctor, un spaniol înfocat și extrem de gelos din cauza soției lui, un majordom încornorat, o bucătăreasă cochetă, patronii unui bordel de lux, un englez-scoțian, cu toții sunt prinși într-un carusel al nebuniei, extazului și încurcăturilor ce pare că nu are cum să se termine niciodată. 

Spectacolul promite o experiență de neuitat cu multe râsete și cu un element inedit – îl puteți vedea pe îndrăgitul actor Lucian Ghimiși într-un dublu-rol excepțional –  fapt ce poate fi confirmat de cei 11586 de spectatori din întreaga țară, care au văzut această comedie de la premieră și până în prezent.

Biletele se găsesc atât online pe www.TeatrulElisabeta.ro sau www.Bilet.ro, cât şi la agenţia de bilete a Casei de Cultură a Studenţilor Iaşi, din strada Vasile Conta nr. 30.

Pentru mai multe detalii suplimentare accesați www.TeatrulElisabeta.ro