Programul lunii septembrie la Grădina Alhambra

Visual-Alhambra

Rescrie istoria serilor de vară la Grădina Alhambra! Luna august aduce stiluri de muzică pentru toate gusturile. Meniul variat al grădinii este cel mai bun însoţitor pentru spectacolele pline de energie, pregătite pentru finalul verii.

Pentru prima dată pe scena Grădinii Alhambra, orchestra Maestrul Hiram a pregătit un cafe-concert care readuce în lumină frumuseţea muzicii de salon, popularizată în Franţa secolelor XVIII-XIX. „Cafe-concert, muzica iubirii” va avea loc vineri, 9 septembrie.

Iubitorii muzicii lăutăreşti se pot bucura de două evenimente cu spirit şi cântec autentic – „Gipsy in blue” (joi, 15 septembrie), alături de Taraful Leonard Iordache, dar şi show-ul Corinei Sîrghi, căreia i se alătură Taraful Jean Americanu’ (vineri, 23 septembrie).

ADVERTISING

Pentru aceia care încă vor să se bucure de vibe-ul nopţilor de vară, fără griji, The Cuban Project revine pe scena grădinii pentru un show cubanez autentic, cu DJ şi muzică live. Spectatorii sunt invitaţi să danseze şi să se bucure de sfârşitul verii, alături de preparate fresh şi cocktail-uri colorate.

Programul complet şi biletele sunt disponibile pe Gradina-Alhambra.ro

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe