Programul lunii iunie la Teatrul Elisabeta

Teatrul-Elisabeta-1

În luna iunie, Teatrul Elisabeta rămâne deschis publicului iubitor de comedie.

Prima săptămână de vară aduce în prim-plan comediile „Lună de miere cu piper” (2 iunie) şi „Milionul, nepoatele şi milionara” (3 iunie). Dacă în primul titlu personajele se luptă pentru iubirea unei tinere fete, în cel de-al doilea lupta se duce pentru averea unei mătuşi afurisite. În ambele cazuri, încurcăturile pun piedici personajelor, fiecare obţinând cu totul altceva decât ceea ce îşi dorea.

Despre multiplele faţete ale iubirii vorbim pe îndelete la comediile englezeşti „O căsnicie liniştită” (16 iunie) şi „Fantoma, dragostea mea!” (17 iunie), ambele capodopere ale dramaturgului Noel Coward. Focul reaprins al dragostei este uneori atât de mare, încât o poate face pe o femeie să se întoarcă din mormânt ca să-şi bântuie soţul! În astfel de cazuri, se poate vorbi „Despre dragoste, cu ură” (22 iunie) – atunci când soţul şi soţia se iubesc la nebunie, dar lipsa de comunicare le complică viaţa.

ADVERTISING

Revine în iunie şi comedia „Las’ că ştim noi!” (23 iunie), despre vacanţa la o fermă cu reputaţie ciudată. Situaţiile neprevăzute continuă şi în „Ghici cine te sună?!” (24 iunie), când 7 prieteni decid să răspundă la telefon pe speaker, să-şi citească mesajele cu voce tare – totul, ca parte dintr-un joc periculos. În weekend, cuplul clasic „Tanţa şi Costel” (25 iunie) şi-au propus să se certe, să se căsătorească, şi să se mai certe un pic, demonstrând cât de actuale sunt textele comice ale lui Ion Băieşu.

ADVERTISING

Luna iunie se încheie cu o „Încurcătură la nivel înalt” (29 iunie), o comedie în care intrigile amoroase sunt dublate de cele politice. Un ministru se găseşte prins în camera de hotel alături de secretara opoziţiei... şi de detectiv mort, prăbuşit pe balcon. Programul complet şi biletele la evenimente sunt disponibile pe www.TeatrulElisabeta.ro