Noutăți din cinema: Disney+ lansează două seriale inspirate din Star Wars şi universul Marvel, iar Frasier revine pe micile ecrane

Noutăți din cinema: Disney+ lansează două seriale inspirate din Star Wars şi universul Marvel, iar Frasier revine pe micile ecrane

Următorul serial TV inspirat din universul francizei cinematografice „Star Wars”, un show animat despre un grup de elită format din clone, intitulat „The Bad Batch”, va avea premiera pe platforma de streaming Disney+ în data de 4 mai.

Un serial live-action produs de Marvel Studios, „Loki”, dedicat personajului negativ interpretat de actorul Tom Hiddleston, va avea premiera pe 11 iunie, au anunţat reprezentanţii grupului Disney cu ocazia unei prezentări a producţiilor sale viitoare, organizată de Television Critics Association.

ADVERTISING

"The Bad Batch" va spune povestea unor clone experimentale dintr-o galaxie al cărei parcurs se schimbă cu rapiditate, după încheierea Războiului Clonelor, transmite Reuters.

Disney a decis să producă mai multe seriale TV inspirate din francizele "Star Wars" şi Marvel pentru a atrage cât mai mulţi abonaţi pe platforma Disney+, lansată în noiembrie 2019.

Până la 2 ianuarie, Disney+ avea deja 94,9 milioane de abonaţi, iar acest succes s-a bazat şi pe popularitatea serialului "The Mandalorian", un spin-off inspirat din universul francizei "Star Wars".

Sizzle | The Bad Batch | Disney+

Frasier va fi relansat

Pe de altă parte, serialul de comedie "Frasier", care a avut mare succes în anii '90, în care actorul Kelsey Grammer a interpretat rolul prezentatorului snob al unei emisiuni de sfaturi radiofonice, va fi relansat şi va reveni astfel pe micile ecrane.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Kelsey Grammer a anunţat miercuri că va îşi va relua rolul interpretat în producţia originală şi că noul show TV se va concentra "pe următorul capitol din călătoria continuă a doctorului Frasier Crane".

Producătorii serialului nu au dezvăluit alte detalii, informează Reuters.

"Frasier", un spin-off derivat din serialul TV "Cheers", a fost una dintre cele mai de succes producţii de televiziune din anii 1990, câştigând cinci premii consecutive Primetime Emmy la categoria "cel mai bun serial de comedie".

ADVERTISING

Serialul spune povestea personajului Frasier Crane, un psihiatru care se întoarce în oraşul lui natal, Seattle, pentru a avea grijă de tatăl vârstnic şi a relua legătura cu fratele său, Niles Crane.

Anunţul de miercuri nu precizează dacă şi ceilalţi actori principali din show-ul original, David Hyde Pierce (Niles Crane) şi Jane Leeves (Daphne Moon), vor juca în această relansare. Actorul John Mahoney, care l-a interpretat pe tatăl fraţilor Crane, a murit în 2018.

Viitoarea producţie, realizată de CBS Studios, va fi difuzată pe noul serviciu de streaming Paramount+. Producătorii nu au anunţat deocamdată data lansării.

Serialul "Frasier" a debutat pe micile ecrane în 1993 şi s-a încheiat în 2004.

"Frasier" este cel mai recent serial dintr-o serie de producţii TV vechi de două sau trei decenii care urmează să beneficieze de relansări, precum "Sex and the City", "Dexter", "Roseanne", "Gossip Girl", "Murphy Brown" şi "Will & Grace".

Frasier (the first scene) S01E01

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇