Mesaje de ”La mulți ani!”: Cum să-i faci pe cei dragi să zâmbească

Mesaje de ”La mulți ani!”: Cum să-i faci pe cei dragi să zâmbească

Fie că este vorba de câteva cuvinte scrise pe o felicitare colorată ori de un sms, e-mail sau orice altă formă de comunicare, când te hotărăști să le faci o bucurie celor dragi este important să o faci din tot sufletul, iar mesajul tău să aducă un zâmbet pe chipurile celor care îl primesc. 

În acest articol vei găsi mai multe mesaje de ”La mulți ani” pentru oamenii dragi. Te vei putea inspira din aceste idei sau le poți trimite așa cum sunt prezentate, important e să le faci o bucurie oamenilor pe care îi iubești. 

1. Mesaje de ”La mulți ani” - urări de ”La mulți ani” deosebite

Iată câteva mesaje de ”La mulți ani” deosebite, pe care le vei putea trimite oamenilor dragi, dar și șefilor sau colegilor de serviciu:

”La mulți ani! Noul an pe care îl vei străbate să îți aducă numai bucurii, noroc infinit și sănătate nemărginită! Sa ai o zi absolut fabuloasă și să petreci alături de cei mai buni prieteni!”

ADVERTISING

”Chiar dacă nu sunt lângă tine, îți doresc un sincer la mulți ani, împliniți, fericiți și plini de momente magice, în care să te bucuri de tot ce îți dorești!”

”La mulți ani”, dragul meu prieten. Să ai parte numai de zile însorite, iar bucuria să își facă loc în viața ta în fiecare zi. Să ai o zi minunată, pe care să o petreci alături de cei mai frumoși oameni din viața ta!

”La mulți ani cu bucurii! De ziua ta de naștere îți doresc liniște infinită, bucurii nenumărate, dragoste pe măsură și fericire maximă!”

”Atunci când mai 'îmbătrânești' cu un an, viața ta devine mai frumoasă, mai plină de culoare, mai încântătoare! Să te bucuri de cel puțin 100 de asemenea zile, iar drumul tău în calea vieții să fie presărat cu sănătate, multă iubire și noroc infinit! La mulți ani și o zi superbă!”

”La mulți ani! Să te bucuri infinit numai de lucruri fabuloase, să zâmbești în fiecare zi, iar visele tale să devină realitate. Petrecere minunată și bucurii pe măsură!”.

1.1. Mesaje de ”La mulți ani” pentru mama

Mama este unică, este ființa care te iubește necondiționat, care te va sprijini atunci când vei trece prin încercări mai puțin plăcute. Iar atunci când e ziua ei, mai ales dacă ești departe de ea, este imperios necesar să îi transmiți cele mai bune gânduri și urări. 

la-multi-ani
Foto: Pexels

Iată câteva mesaje de ”La mulți ani” pentru mama. 

”Dragă mamă. Astăzi, de ziua ta specială, îți doresc să fii sănătoasă, să ai parte numai de zile frumoase, să te bucuri în fiecare zi exact ca și cum ar fi ziua ta. Te iubesc enorm!”

La mulți ani! Chiar dacă nu sunt lângă tine în această zi de sărbătoare, să știi că mă gândesc mereu la tine și îți urez la mulți ani fericiți! Să ajungi să îți vezi strănepoții mari, să te bucuri de ani mulți și frumoși alături de cei pe care îi iubești și care te iubesc cel mai mult!”

ADVERTISING

”La mulți ani, mămică dragă! Tu ești cea care mi-a dat viață, tu ești cea care mi-a îndrumat primii pași și m-a învățat ce să fac în lumea aceasta. Tu ai fost Universul meu din clipa în care m-ai adus pe lume, cea care nu a dormit nopți întregi atunci când nu îmi era bine. Te iubesc până la infinit și înapoi și îți urez, astăzi, de ziua ta, să fii cea mai fericită mămică din lume! Te iubesc! Te îmbrățișez și îți doresc o aniversare de neuitat!”

”La mulți ani, mămica mea minunată! Ai fost cea mai bună mamă pe care am putut să o am, așadar îți mulțumesc din toată inima pentru tot ce ai făcut pentru mine! Îți doresc să te bucuri infinit de tot ce îți dorești, să ai parte numai de bucurii și de zâmbete, iar anii care vor urma să fie mai buni decât cei care au fost! Te iubesc!”

1.2. Mesaje de ”La mulți ani” pentru soț

Soțul este omul lângă care ai ales să îți trăiești viața de adult, cel care te iubește și pe care îl iubești, familia ta, omul cu care împarți atât bucuriile, cât și zilele triste. Și pentru că soțul tău este unul dintre cei mai importanți oameni din sufletul tău, ți-am pregătit câteva mesaje frumoase pentru el. 

”La mulți ani, fericiți și minunați, iubitul meu soț! Să te bucuri de tot ce vrei tu în viața asta, să ai parte numai de oameni buni în calea vieții, să fii cel mai fericit bărbat alături de noi! Te iubesc!”

”Dragul meu, atunci când te-am întâlnit, viața mi s-a schimbat complet. Dacă până atunci nu știam ce înseamnă perfecțiunea, de atunci am întâlnit-o. De ziua ta de naștere, îți doresc să fii cel mai fericit bărbat din lume, să ai parte doar de bucurii și de realizări pe toate planurile. Eu sunt și voi fi alături de tine până în ultima clipă a vieții mele. O zi de naștere plină de momente magice! La mulți ani!”

ADVERTISING

”La mulți ani, îngerul meu bun! De ziua ta specială, îți doresc să zâmbești mereu, să fii mai fericit ca azi, să ai parte numai de oameni minunați în viața ta. Te iubesc!”

”La mulți ani, iubitul meu soț! Să ai parte de cea mai frumoasă zi de naștere de până acum, să te bucuri de familia ta. De ziua ta, îți doresc să fii sănătos, pentru că iubit ești deja. Te iubesc enorm!”

1.3. Mesaje de ”La mulți ani” pentru iubit

Iubitul tău este omul lângă care îți dorești să întemeiezi o familie, așadar atunci când e ziua lui vrei să îi arăți ceea ce simți și să spui La mulți ani într-un mod inedit.

Iată câteva mesaje de ”La mulți ani” pentru iubitul tău!

”La mulți ani, iubitul meu minunat! Îți doresc să ai o zi superbă, să te bucuri de tot ce îți dorești, să zâmbești cu sufletul în fiecare zi! Petrecere minunată!”

”Dragul meu, de ziua ta îți doresc să ai parte numai de lucruri minunate! Să te bucuri de tot ce îți dorești, să zâmbești mereu și să nu uiți niciodată că te iubesc enorm! La mulți ani!”

La mulți ani, iubirea mea! Să ai o zi minunată, să fii sănătos și puternic. O zi superbă, cu zâmbete multe și bucurii nenumărate!”

”La mulți ani, iubitul meu! Să fii sănătos, fericit și iubit! Petrecere minunată și bucurii infinite! Te iubesc!”

1.4. Mesaje de ”La mulți ani” pentru soție

Soția ta este femeia lângă care ai ales să îți petreci viața, femeia pe care o iubești din toată inima, mama copiilor tăi. Pentru că e o persoană specială îți dorești ca de ziua ei să o răsfeți cu un mesaj frumos. Și pentru că știm că soția ta este foarte importantă pentru tine, îți prezentăm o serie de mesaje de ”La mulți ani” speciale pentru soția ta. 

”La mulți ani, iubita mea soție! De ziua ta îți doresc să fii sănătoasă, să zâmbești mereu, să te bucuri de familia noastră. Te iubesc!”

”Draga mea, atunci când te-am cunoscut, viața mea s-a schimbat, iar atunci când am devenit soț și soție tu ai devenit cea alături de care îmi doresc să îmbătrânesc și să construiesc un viitor minunat. De ziua ta, îți doresc să fii cea mai fericită femeie din lume, să poți să te bucuri de o viață împlinită și deosebită alături de familia noastră. Te ador!”

”La mulți ani, draga mea! Tu ești îngerul care îmi este alături încă din clipa în care ne-am cunoscut, așadar îți doresc să fii fericită, să ne bucurăm împreună de o viață fără griji. Te iubesc enorm!”

”Iubita mea, tu ești mama copiilor mei, femeia care mi-a arătat ce înseamnă, cu adevărat, o familie, soția mea scumpă, pe care o iubesc infinit. De ziua ta, îți doresc să fii sănătoasă, să putem merge mână în mână până la adânci bătrâneți, să ne vedem nepoții și strănepoții crescând și jucându-se pe verandă, sub ochii noștri. O zi minunată! La mulți ani!” 

1.5. Mesaje de ”La mulți ani” pentru tata

Dacă mama este cea care ți-a dat viață, tatăl este omul care ți-a fost alături atunci când ți-a fost mai greu, cel care a fost mereu în umbra ta, gata să te protejeze oricând. Și pentru că știm cât de mult îți iubești tatăl, ți-am pregătit câteva mesaje deosebite pentru el. 

”Dragă tată! Tu ai fost eroul copilăriei mele, ai alungat monștri invizibili de sub pat și m-ai ținut de mână atunci când mi-a fost mai greu. Tot tu ai fost cel care mi-a șters lacrimile atunci când am căzut sau când am suferit prima despărțire… Astăzi, de ziua ta, vreau să îți spun că te iubesc și că prețuiesc enorm toate amintirile noastre. Îți doresc viață lungă și frumoasă, să te bucuri de nepoții tăi și să le fii alături cel puțin pe cât mi-ai fost mie. La mulți ani, iubitul meu tată! Te iubesc!”

”La mulți ani, dragă tată! O zi minunată, alături de oamenii care te iubesc! Să fii sănătos și să te bucuri de tot ce îți dorești! Te iubesc!”

”Mulți ani minunați și frumoși, dragul meu tată! Să te bucuri de o zi superbă, să fii sănătos și la pungă gros! Te iubim!”

”La mulți ani! Îți doresc viață lungă și frumoasă alături de mama, bucurii infinite și sănătate multă, multă! Petrecere frumoasă!”

1.6. Mesaje de ”La mulți ani” pentru copil

Copilul tău este viața ta, inima ta, sufletul tău. Ai face absolut orice pentru el, ai muta munții din loc ca el să fie fericit, ai renunța la anii din viața ta pentru ca el să fie bine, iar atunci când e ziua lui, sufletul tău sărbătorește de parcă ar fi și ziua ta. 

”La mulți ani, puiul nostru! Ziua în care ai venit în viețile noastre a fost cea mai fericită zi! Să fii sănătos, puternic, iubitor, bun, minunat! Să zâmbești chiar și în clipele grele, să lupți pentru ceea ce e al tău, să fii cel mai fericit om de pe Pământ! Te iubim enorm!”

Foto: Pexels

”Draga mea fiică, ziua în care ai venit pe lume a fost ziua cea în care și noi ne-am născut odată cu tine: am devenit părinți. Astăzi, de ziua ta, îți dorim să fii cea mai fericită fetiță din lume, să fii puternică și fericită, să întâlnești în calea ta doar oameni buni și iubitori. Te iubim!”

1.7. Mesaje de ”La mulți ani” pentru cumnat/cumnată

”La mulți ani, draga mea cumnată! Atunci când ai apărut în viețile noastre am câștigat o soră minunată! Să ai parte numai de bucurii!”

”La mulți ani, cumnățele! Să te bucuri de tot ce vrei tu, să zâmbești mereu, să ai parte de realizări fabuloase! Petrecere frumoasă!”

”La mulți ani, dragul nostru cumnat! De ziua ta, îți dorim să fii sănătos, fericit și plin de bani!”

”La mulți ani, cumnată! Petrecere frumoasă și sănătate multă! Te iubim!”

1.8. Mesaje de ”La mulți ani” pentru fiică

”La mulți ani, comoara noastră! Ziua în care ai apărut pe lume ne-a schimbat tot Universul! Să te bucuri de raze de soare, de realizări pe toate planurile și să fii iubită așa cum meriți! Te iubim enorm!”

”La mulți ani, fiica noastră minunată! De ziua ta, îți dorim tot binele din lume, să te bucuri de realizări nenumărate și să fii sănătoasă! Te iubim!”

”La mulți ani mulți și frumoși! Să ai o zi magică, plină de momente frumoase! Te iubim până la cer și înapoi!”

”La mulți ani! Să fii sănătoasă, să poți realiza tot ce îți dorești în această viață! O zi superbă, lângă oamenii pe care îi iubești!”

1.9. Mesaje de ”La mulți ani” pentru soacră

”La mulți ani! Să te bucuri de o zi de naștere superbă, să fii sănătoasă și să ai parte numai de bucurii!”

”La mulți ani, draga mea mamă soacră! Să fii sănătoasă și să fii alături de noi mereu! Te iubim!”

”La mulți ani! Bucurii nenumărate, sănătate maximă și bani pe măsură! Petrecere minunată!”

1.10. Mesaje de ”La mulți ani” pentru cea mai bună prietenă

”La mulți ani, draga mea! Familia nu este doar cea în care te naști, ci și cea pe care o alegi! Te iubesc și îți doresc o zi de naștere fabuloasă!”

”La mulți ani! Îți mulțumesc că ești cea mai bună prietenă de-ale mele și ești alături de mine chiar și atunci când nici eu nu sunt lângă mine. Să fii sănătoasă și iubită! Petrecere minunată!”

”La mulți ani, draga mea prietenă! Să ai o zi de naștere minunată! Să fii sănătoasă și să ai parte numai de realizări!”

1.11. Mesaje de ”La mulți ani” pentru șef

”La mulți ani! Sănătate, bucurii nenumărate și realizări pe toate planurile!”

”La mulți ani! O zi de naștere așa cum vă doriți! Petrecere frumoasă!”

”La mulți ani! Să vă bucurați de tot ce vă doriți! O zi superbă!”

1.12. Mesaje de ”La mulți ani” pentru bărbați

”La mulți ani! Să fii sănătos, la pungă gros! Petrecere frumoasă!”

”La mulți ani! Să ți se îndeplinească toate dorințele, să fii sănătos și iubit!”

”Petrecere faină! Să ai o zi superbă, să ți se îndeplinească toate dorințele! La mulți ani minunați și frumoși!”

”La mulți ani! Bucurii nenumărate și sănătate de fier! Distracție maximă!”

Mesaje de ”La mulți ani” pentru verișor/verișoară

”La mulți ani, dragul meu verișor! În copilărie mi-ai fost ca un frate mai mare, iar pentru mine au însemnat mult toți acei ani! Îți doresc să te bucuri numai de lucruri bune, împliniri pe toate planuri și sănătate la cote maxime!”

”La mulți ani, draga mea verișoară! Tu ești sora pe care nu am avut-o, te iubesc! Să fii sănătoasă, iubită și să ai parte doar de bucurii!”

”La mulți ani! Să fii sănătos, să ai parte doar de realizări!”

2. Urări de ziua naștere. Mesaje frumoase pentru oamenii dragi.  Urări de ”La mulți ani” simple

Ziua de naștere este extrem de importantă și trebuie sărbătorită alături de oamenii dragi. Însă, dacă nu poți fi alături de cei pe care îi iubești într-un moment important din viața lor, le poți trimite o urare caldă, un mesaj frumos prin care să îți arăți gândurile și sentimentele. 

”La mulți ani, draga mea soră! Să nu uiți niciodată că te iubesc până le cer și înapoi! Tu ai fost cea mai bună prietenă a mea încă din copilărie și ai împărțit tot cu mine! De ziua ta îți doresc să fii fericită, sănătoasă și să zâmbești mai mult și mai des! Te iubesc!”

”La mulți ani, nașă! Îți mulțumesc că ești alături de mine mereu! Îți doresc să fii sănătoasă, să te bucuri de liniște și fericire!”

”La mulți ani, dragul meu frate! Să fii sănătos, frumos și la pungă gros!”

”La mulți ani, scumpa mea soră! O zi minunată să ai! Petrecere frumoasă!”

”Draga mea mamă soacră, îți doresc să fii sănătoasă și să te bucuri de ani mulți și bogați! La mulți ani!”

”La mulți ani! O zi de naștere fericită! Să fii sănătos!”

”La mulți ani! Zi de naștere fericită și petrecere frumoasă!”

3. Urări de ziua numelui. Cum să trimiți cele mai frumoase SMS-uri de ”La mulți ani!”

Dacă ziua de naștere are un loc aparte în sufletele românilor și ziua numelui este sărbătorită cu fast. Iată câteva urări pe care le poți face de ziua numelui, dar și câteva sms-uri de ”la mulți ani!”.

”Să trăiești cu numele, Maria! Să fii sănătoasă, bucuroasă și fericită! Petrecere frumoasă!”

”La mulți ani de ziua onomastică! Sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească! Te îmbrățișez!”

”Să trăiești cu numele, Gheorghe! Să fii sănătos! Te îmbrățișez!”

”La mulți ani, Elena! O zi onomastică fericită! Te pup!”

”Bucurii nenumărate să îți aducă sfântul al cărui nume îl porți. Petrecere fabuloasă! La mulți ani!”

SMS-uri de ”La mulți ani”

”La mulți ani! Petrecere frumoasă alături de cei dragi! Te îmbrățișez!”

”La mulți ani! Să ai parte numai de bucurii! Te iubesc!”

”Sănătate maximă! La mulți ani frumoși!”

”La mulți ani! O zi cât mai frumoasă, alături de cine vrei tu!”

”La mulți ani! Bucurii nemăsurate și succese incomensurabile!”


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇