Mesaje de dragoste perfecte pentru a surprinde persoana iubită

Mesaje de dragoste perfecte pentru a surprinde persoana iubită

Iubirea este unul dintre cele mai puternice și frumoase sentimente pe care le poate simți un om. Pentru ca aceasta să crească este necesar ca ambii parteneri să-și demonstreze dragostea pe care și-o poartă zi de zi, prin gesturi mărunte. În acest sens, ce este mai ușor, dacă nu să-i arăți persoanei pe care o iubești că te gândești la ea și să-i transmiți un mesaj de iubire frumos?

Așadar, dacă vei să-i spui persoanei iubite cât de mult o iubești și nu ai inspirație, ți-am pregătit mesaje și declarații de dragoste, cu ajutorul cărora cu siguranță vei impresiona omul pe care îl iubești din tot sufletul.

1. Declarații de Dragobete pentru persoana iubită

Dragobetele reprezintă o sărbătoare cu o semnificație aparte în cultura românească. Ziua de 24 februarie este destinată iubirii și marchează apropierea primăverii. Pentru cei îndrăgostiți reprezintă un prilej bun de a face gesturi drăguțe și de a petrece timp unul cu celălalt.

Dacă vrei să-ți surprinzi iubitul sau iubita în această zi cu o surpriză plăcută, poți să încerci cu o declarație de dragoste. Dacă locuiți împreună, poți să-i lași un bilețel, iar dacă nu, un mesaj pe telefonul mobil sigur îi va face plăcere.

1.1. Mesaje de iubire pentru el de Dragobete

Există o mulțime de moduri prin care poți să-ți arăți iubirea de Dragobete. Poți să-i iei un cadou, să-i pregătești cina într-o atmosferă romantică, să-l scoți într-un loc nou, să-i faci o declarație de dragoste și multe altele. E nevoie de creativitate și implicare pentru a crea momente de neuitat pe care să le prețuiți amândoi.

ADVERTISING

Dacă vrei să începi ziua cu o declarație de dragoste, ți-am pregătit în continuare câteva exemple din care poți să te inspiri și pe care le poți personaliza și tu, în funcție de ceea ce simți și vrei să transmiți.

● Dragul meu iubit, sunt recunoscătoare că te-am întâlnit și că putem să ne bucurăm de această zi împreună. Tu însemni totul pentru mine, iar viața alături de tine este o aventură frumoasă care ne unește sufletele zi de zi. Ador să te văd cum râzi și te simți bine alături de mine, motiv pentru care vreau să-ți reamintesc și azi cât de puternice sunt sentimentele mele pentru tine. Te iubesc nespus de mult!

● Vreau să știi că te iubesc tot mai mult pe zi ce trece și îmi doresc să îți dăruiesc clipe de poveste și pline de pasiune, așa cum doar noi știm să le trăim. Tu ești raza mea de soare și vreau să clădim împreună o iubire de neînvins. Te sărut dulce și aștept să te revăd.

● Toată lumea își dorește să găsească perfecțiunea, iar eu consider că o am alături, deoarece asta însemni tu pentru mine. Fiecare clipă pe care o petrecem împreună mă face să realizez cât de norocoasă sunt și ce lucruri mărețe putem realiza ținându-ne de mână. Te iubesc și îți trimit cele mai calde îmbrățișări.

● Vreau să-ți amintesc și astăzi că te port mereu cu mine în suflet și gând, indiferent la ce distanță ne-am afla unul de celălalt. Îți mărturisesc că de când ai apărut în viața mea, totul este mai frumos și colorat, iar sentimentele mele înfloresc zi de zi deoarece știu cât de mult mă iubești. Abia aștept să te revăd și să petrecem momente de vis împreună!

● Te iubesc cu toată ființa mea și vreau să știi că vreau să descopăr toate frumusețile acestei lumi alături de tine, deoarece simt că tu ești povestea mea cu final fericit. Azi, de Dragobete, vreau să-ți reamintesc mai mult ca niciodată că sentimentele mele sunt puternice și de un lucru sunt sigură. Te iubesc la infinit, soarele meu!

ADVERTISING

1.2. Mesaje de iubire pentru ea de Dragobete

Iubirea trebuie întreținută de ambele părți, așa că e important să-i arăți iubitei tale cât de mult o iubești și respecți relația voastră. De Dragobete, este ideal să o surprinzi cu un cadou pe care și-l dorea de foarte multă vreme sau printr-o experiență nouă și romantică. De asemenea, nu uita de declarațiile de iubire - acestea joacă, de asemenea, un rol important, chiar dacă acțiunile sunt mai puternice decât cuvintele. Te poți inspira de aici - scrie-i un mesaj de iubire special pentru ea:

● Iubita mea, tu ești floarea care-mi menține primăvara în suflet chiar și pe timp de iarnă, iar printre toate surprizele pe care ți le-am pregătit în această zi, vreau să mai strecor două cuvinte și anume că TE IUBESC.

● Când te văd, inima îmi tresare în piept și nu mai am răbdare până în clipa în care te voi strânge din nou în brațe. Tu îmi încălzești sufletul și menții vii cele mai frumoase sentimente pe care le-am trăit vreodată. Așadar, vreau să-ți reamintesc cât de mult te iubesc, sufletul meu pereche!

● Momentele în care nu sunt cu tine mă fac să realizez cât sunt de norocos că te-am întâlnit. Fără tine, viața mea nu ar fi avut sensul minunat pe care îl are acum. De aceea, cu ocazia Dragobetelor îți pun pe tavă cele mai sincere sentimente ale mele și asta nu e tot. Până la finalul zilei te mai așteaptă câteva surprize, așa că fii gata să te lași iubită și răsfățată.

● Îngerul meu, sper că ai o zi minunată, iar mesajul meu să contribuie la acest lucru. Mi-e dor de tine în fiecare clipă în care nu-ți sunt aproape și vreau să știi că inima mea bate doar pentru tine. Te iubesc și abia aștept să te surprind în seara aceasta!

ADVERTISING

● Dragobetele se sărbătoresc doar o dată în an, dar dragostea mea pentru tine crește în fiecare zi și nu am suficiente cuvinte sa îți mulțumesc că exiști. Viața mea s-a transformat complet de când te-am cunoscut și nu credeam vreodată că iubirea mă va înălța atât de mult. Te iubesc și azi și mâine și pentru totdeauna!

2. Mesaje de dragoste pentru el

Cu toții ne dorim povești de dragoste cum sunt cele celebre care au rămas în istorie datorită iubirii adevărate care a depășit orice obstacol. Două povești de dragoste extrem de frumoase sunt cele ale perechilor Romeo și Julieta și Tristan și Isolda, cărora deși nu le-a fost permis să se căsătorească, au luptat până în ultima clipă a vieții lor pentru iubire.

Dacă vrei să-ți apreciezi iubitul sau soțul la fel de mult precum îl iubea Isolda pe Tristan sau Julieta pe Romeo, poți începe prin adresare unor mesaje romantice.

2.1. Mesaje de dragoste pentru iubit

Iubitul tău merită la fel de mult ca și tine să se simtă iubit și apreciat. În cazul în care el este cel care se implică mai mult, ai grijă să echilibrezi situația și să-i reamintești cât de mult îl iubești. Chiar dacă pentru ei faptele vorbesc, bărbații au nevoie și de cuvinte pentru a se simți iubiți cu adevărat, așa că un mesaj e o idee minunată.

● Fiecare zi din viața mea este din ce în ce mai bună de când te-am cunoscut. Respectul și iubirea pe care mi-o arăți zi de zi mă fac să mă simt cea mai iubită, frumoasă și inteligentă persoană din lume. Îți mulțumesc că exiști și nu uita niciodată cât de mult te iubesc!

● Dragostea nu este doar un sentiment, ci o poveste căreia numai tu îi dai sens. Indiferent de situațiile cu care ne confruntăm, știu că împreună vom reuși să învingem orice, deoarece iubirea învinge mereu. Te iubesc, dragul meu!

● Vocea ta îmi face inima să tresalte în piept de bucurie, iar ochii tăi îmi luminează sufletul cum nu credeam că este posibil înainte să te întâlnesc. Iubirea nu se măsoară în cuvinte, dar vreau să-ți zic și pe această cale cât de mult însemni pentru mine.

● Am visat mereu la iubirea perfectă, iar de când te cunosc pe tine, simt că în sfârșit am găsit-o. Oricât de multe imperfecțiuni crezi că ai putea avea, pentru mine ești perfect și te rog să nu uiți asta nicio clipă, iubirea mea.

● S-a întâmplat ceva. Azi m-am îndrăgostit și mai mult de tine, iar sentimentele mele sunt din ce în ce mai puternice datorită ție și bucuriei nemărginite pe care o aduci în viața mea. Îmi doresc să te revăd, dar până atunci te lași să te bucuri de acest mesaj. Te îmbrățișez!

2.2. Mesaje de dragoste pentru soț

Puterea, iubirea și capacitatea de a sacrifica anumite lucruri pentru persoana iubită ar trebui să existe în orice căsnicie, dar întâi de toate aceasta trebuie întreținută prin fapte mici și simbolice care să consolideze relația zi de zi, așa cum sunt mesajele de dragoste pline de emoție. Nu mai sta pe gânduri și transmite-i soțului tău ceea ce simte inima ta.

● Dragul meu soț, viața alături de tine este aventura mea preferată deoarece simt în fiecare moment cât de puternică este iubirea noastră, iar împreună suntem de neînvins. Te iubesc sincer și profund!

● Căsnicia este o etapă importantă din viață, dar sunt sigură că alături de tine voi avea tot ceea ce am visat vreodată, multă iubire și fericire. Îți scriu acest mesaj ca să-ți amintesc cât de mult te iubesc și abia aștept să te am aproape.

● Nu știam ce este iubirea până să te cunosc, iar faptul că m-am căsătorit cu tine este unul dintre lucrurile pentru care sunt recunoscătoare în viața asta. Nu cred că există cineva care m-ar putea face mai fericită decât mă faci tu zi de zi. Te iubesc azi și pentru totdeauna, dragul meu soț!

● De fiecare dată când mă gândesc la tine, un sentiment puternic îmi cuprinde sufletul și simt o căldură inexplicabilă, dar știu că acesta este efectul tău asupra mea. Iubirea ta îmi ține de cald în momentele în care nu suntem împreună și pentru asta îți mulțumesc din toată inima mea.

● Cine ar fi crezut că o să am un soț atât de inteligent, iubitor și respectuos? Cu siguranță eu, căci am știut din prima clipă în care te-am văzut că tu ești alesul inimii mele, iar după atâta timp iată-ne căsătoriți și mai fericiți ca niciodată.

3. Mesaje de dragoste pentru ea

Una dintre cele mai fascinante povești de dragoste din istorie este cea dintre regina Egiptului Cleopatra și Marc Antoniu. Povestea lor de iubire a făcut înconjurul lumii și reprezintă un adevărat etalon pentru dragostea adevărat și puternică.

La fel precum Cleopatra, toate femeile își doresc să fie apreciate și să li se arate cât sunt de iubite. Așadar, dacă vrei să-ți faci iubita sau soția să zâmbească, un mesaj de iubire scris și trimis cu sinceritate este un bun început.

3.1. Mesaje de dragoste pentru iubită

În orice relație, comunicarea este cheia către o viață mai bună și o relație plină de iubire și devotament, așa că trebuie să-ți exprimi sentimentele cât mai des. E bine să-i spui personal tot ceea ce este în sufletul tău și să-i lași mesaje frumoase care să-i însenineze ziua. Iată câteva idei:

● Draga mea iubită, nu credeam că o să-mi fie dat să întâlnesc pe cineva atât de special ca tine, dar astrele au avut alte planuri și iată-ne fericiți împreună. Vreau să știi că mă gândesc la tine în fiecare clipă și abia aștept să fiu aproape de tine să-ți văd zâmbetul fermecător și ochii sclipitori.

● Nu știam că a avea o iubită ca tine înseamnă fericire zi de zi, dar acum m-am convins că nu pot mai pot trăi fără tine, iar dacă aș încerca, cu siguranță nu merită. Iubirea pe care ți-o pot nu are limite și sper că fac suficient de multe pentru ca tu să simți acest lucru.

● Ce faci? Vreau să-ți zic că te iubesc enorm de mult și nu mai am răbdare până o să-ți simt parfumul și o să te văd zâmbind. Ești cea mai importantă pentru mine și nu uita că aș face orice pentru tine!

● Poate iubirea nu are nevoie de cuvinte, dar simt că trebuie să-ți transmit și azi cât de mult te iubesc, raza mea de soare.

● Din clipa în care te-am văzut, sufletul meu s-a inundat de bucurie și lumină, căci tu ești o adevărată minune. Iubesc felul în care mă privești și îmi zâmbești!

3.2. Mesaje de dragoste pentru soție

Este important să fii un real sprijin pentru soția ta în fiecare zi. După căsătorie, monotonia își poate face prezența în multe cazuri, însă asta nu înseamnă că nu puteți menține aprinsă flacăra iubirii. Trimite-i cât mai des partenerei tale de viață gânduri sincere și emoționante.

● Iubita mea soție, deși ne cunoaștem de atâta timp, încă am fluturi în stomac de fiecare dată când te văd. Și ce sentiment extraordinar!

● Draga mea, scriu să îți spun că ești o soție extraordinară și nu știu ce m-aș face fără tine. Îți mulțumesc că exiști și transformi fiecare zi în ceva bun. Lângă tine simt că trăiesc cu adevărat!

● E o adevărată onoare să fiu soțul tău. Ești cea mai mare comoară a mea și nu-mi pot imagina cum ar fi fost viața fără tine. Te iubesc mai mult pe zi ce trece!

● Se zice că iubirea dintre soți slăbește odată cu timpul, dar cine a zis asta cu siguranță a mințit. Cu fiecare zi pe care o petrec alături de tine, simt cum iubirea noastră se consolidează și devine mai puternică ca niciodată.

● Te iubesc, te iubesc, te iubesc! Cuvintele nu sunt de ajuns să-ți demonstrez asta, dar sper să-ți lumineze instant chipul când citești acest mesaj. Te iubesc, draga mea soție!

4. Cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru parteneri

Având în vedere că toți suntem diferiți, fiecare simțim iubirea într-un mod diferit, fiindcă nu întotdeauna avem același limbaj al iubirii. Exprimarea iubirii se poate face atât verbal, cât și prin mesaje scrise, indiferent dacă vorbim despre lăsarea unui bilețel sau trimiterea unui SMS. Chiar dacă poate părea un gest simplu, acesta va cântări extrem de mult în ochii persoanei care îl primește și cu siguranță un mesaj de dragoste îi va însenina ziua. Inspiră-te din mesaje următoarele și fă cele mai frumoase declarații de iubire.

● Aștept fiecare dimineață pentru a-ți vedea zâmbetul fermecător din nou alături de mine. Tu ești persoana care îmi dă putere și mă ridică atunci când simt că mă prăbușesc, iar pentru asta vreau să-ți spun din nou cât de mult te iubesc.

● Tu ești o rază de soare unică căci ești iubirea vieții mele și vreau să trăim viața asta la maxim, iubindu-ne ca doi nebuni. Te iubesc până la infinit!

● Iubirea adevărată este un sentiment pe care l-am descoperit datorită ție și îți voi fi toată viața recunoscător pentru ceea ce îmi oferi.

● Nu știu cum să-ți mai arăt cât de mult te iubesc, dar acest mesaj sper să-ți umple ziua de bucurie, până ne vom revedea. Te iubesc așa cum nu am crezut că este posibil!

● Te iubesc în fiecare zi tot mai diferit și știi de ce? Pentru că pe zi ce trece dragostea mea are o intensitate tot mai mare.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇