Liber la testare de trotinete electrice! Pregătește-ți itinerariul de vacanță și acceptă provocarea

Liber la testare de trotinete electrice! Pregătește-ți itinerariul de vacanță și acceptă provocarea

Așteptam cu nerăbdare ridicarea restricțiilor și revenirea la normalitate! Suntem cu un pas mai aproap, iar acum ne putem bucura în sfârșit de ceva mai mult timp petrecut la aer liber. Așadar, dacă și tu ai decis să-ți faci planuri pentru vacanța de vară care urmează și vrei să te bucuri de peisajele frumoase din orașul tău sau din cel de vacanță, trotineta electrică va fi modalitatea ideală de transport, care să-ți permită să vezi principalele obiective din călătoriile tale. 

Este o metodă de transport inovatoare, fiabilă, de care te poți bucura pentru a te deplasa la serviciu (dacă este cazul), la cumpărături, dar și atunci când ieși la plimbare cu familia sau prietenii.

Îți va permite să analizezi peisajele pe unde călătorești, să-ți crești tonusul psihic și fizic prin mișcare, toate acestea fără să depui un efort major și suprasolicitant.

În același timp te vei bucura să poți contribui activ la sănătatea Pământului și a celor dragi din jurul tău, având la dispoziție o modalitate de transport de care te poți bucura zilnic, fără să crești poluarea din jurul tău. 

Iar dacă nu știi mai precis ce model ar fi ideal pentru nevoile tale, astfel încât să poți alege cea mai bună trotinetă electrică, zilele dedicate testării de trotinete electrice, în showroom-ul evoMAG, vor fi momentul ideal ca să afli toate lucrurile de care ai nevoie despre modelele care ți-au atras atenția și nu numai.

Liber la testare de trotinete electrice - un program susținut de evoMAG

Dincolo de aspectele tehnice de care trebuie să ții musai cont atunci când achiziționezi un vehicul electric, cea mai bună alegere din prisma unui consumator fericit o vei face atunci când vei testa produsele și îți vei putea face o părere cât mai amplă în ceea ce privește funcționarea acestuia și modalitatea de utilizare. 

ADVERTISING

Astfel, programul “Liber la testare de trotinete electrice” își propune să-ți vină în ajutor să cunoști mai în detaliu toate acele trotinete electrice populare la momentul actual și să te “joci” cu ele, să le descoperi în adevăratul sens al cuvântului, ca să ai certitudinea că vei investi într-un model care să-ți placă pe deplin.

În cadrul programului vei putea testa în mod gratuit unul sau toate cele peste 30 modele de trotinete electrice puse la dispoziție. Singura condiție e să ai vârsta minimă legală de 18 ani. În plus, programul îți oferă posibilitatea de a te bucura extra de o serie de beneficii și câștiguri speciale.

Campania se desfășoară până în luna septembrie, așa că ai tot timpul din lume ca să te orientezi către o trotinetă pe gustul tău sau să-ți mărești bagajul de cunoștințe și experiențe în legătură cu acestea.

Beneficiile programului “Liber la testare de trotinete electrice!”

Un prim beneficiu e că poți lua contact live cu modelele de trotinete electrice care ți-au atras atenția cu fiecare accesare, pe site. Angajații prezenți în showroom pe parcursul desfășurării programului îți vor fi alături ca să-ți răspundă în detaliu la toate întrebările și curiozitățile pe care le ai sau care îți vor stârni interesul pe parcursul testelor. 

Totodată, vei putea afla de la specialiștii din domeniu de ce lucruri să ții cont, care sunt particularitățile fiecărui model în parte și punctele slabe, astfel încât să ai în vedere principalele aspecte care-ți vor influența relația cu prima sau viitoarea ta trotinetă electrică. 

Dincolo de asta te așteaptă și o serie de reduceri speciale pe care le poți obține în exclusivitate la modelele de interes din care poți opta la peste 6 branduri de top precum Xiaomi, ZERO, Kugoo, TWOO etc. 

ADVERTISING

Iar dacă ești suficient de norocos/norocoasă ai șansa inclusiv de a câștiga și de a dispune în mod gratuit de prima revizie actualei/viitoarei trotinete electrice.  Totul doar prin participarea la sesiunile de prezentare și testare a trotinetelor electrice pe durata desfășurării programului. 

Vrei să testezi anumite trotinete sau mărci? Nu uita să devii prietenul nostru pe rețelele de socializare ca să știi când este ziua de testare dedicată modelelor favorite! Iar pentru acele momente în care îți este imposibil să te deplasezi, te așteptăm și în magazinul online unde dispunem de o categorie dedicată trotinetelor electrice și unde găsești informații tehnice și standardizate la fiecare model în parte.

De ce să alegi o trotinetă electrică 

Dacă nu ești deloc familiarizat cu trotinetele electrice sau cunoștințele tale despre acestea sunt limitate, află că există numeroase motive pentru care este ideal să apelezi la o trotinetă electrică.

Sunt mult mai compacte și mai fiabile față de un autovehicul clasic, dar și mai practice din punct de vedere financiar, pentru că nu impun o mentenanță atât de amplă și de costisitoare precum o mașină. 

Unele modele pot necesita deținerea unui permis de conducere și prevăd utilizarea lor într-o serie de condiții aparent mai stricte, în timp ce modelele care nu depășesc 25 km/h sau care pot fi setate să parcurgă diferite distanțe utilizând această limită, pot fi folosite fără niciun fel de probleme chiar și de cei care nu dețin un carnet de conducere. 

Totodată, construcția trotinetelor electrice este una atent gândită de către principalele branduri, astfel încât să dispui de cele mai importante elemente care pot contribui la confortul și siguranța ta - roți prevăzute cu suspensii, amortizoare, sistem de iluminare LED, ecran digital prezent în dreptul mânerelor cu o formă ergonomică pentru o manevrare ușoară și analiza autonomiei (a orei, a distanței de deplasare etc.).

ADVERTISING

Te poți bucura de toate aceste lucruri și nu numai, alegând trotineta electrică care ți se potrivește cel mai bine din zecile de modele disponibile pe piață. De altfel, o poți folosi în vacanțe sau chiar zi de zi, pentru a te bucura de un ajutor în deplasare către muncă sau relaxare. 

Cum alegi o trotinetă electrică

Alegerea unei trotinete electrice perfecte nu e un topic standardizat pentru că nevoile tale pot fi diferite de cele ale prietenilor sau ale rudelor care dețin deja o astfel de trotinetă. Așa că sunt numeroase aspecte pe care ar trebui să le ai în vedere când vrei să te asiguri că trotineta aleasă e exact pe gustul tău. 

Analizând și alte articole de pe blogul nostru, vei descoperi toate aspectele ce pot viza alegerea ideală a unei trotinete - de la prețuri, la performanțe, tipul de persoane către care acestea se adresează (în funcție de înălțime și greutate sau vârstă), branduri etc.

Totodată vei afla numeroase informații practice, interesante și de un real ajutor participând la programul “Liber la testare de trotinete electrice!”, care îți va face cunoștință cu multiple opțiuni live. 

Top 7 trotinete electrice pe care merită să le testezi și să le cumperi

Dacă simți nevoia de a te informa anticipat cu privire la câteva modele de interes pe care le-ai putea vedea, testa și achiziționa direct din showroom, respectiv din magazinul nostru online, ți-am pregătit și un top cu 9 trotinete electrice pe care te-ai putea baza la nevoie. 

Trotineta electrică ZERO 9, Baterie LG 13Ah/48V, Autonomie 40-45 Km, Viteză 48 Km/h, Motor 600W, Roți pneumatice 9" (Negru)

Trotinetele electrice ZERO la care evoMAG este distribuitor autorizat oficial știu cum să se impună pe piață. Astfel, nu e de mirare cu ZERO 9 reușește să stârnească admirația pasionaților, la fel ca și celelalte modele disponibile ale brandului. 

Trotineta electrică ZERO 9 este din categoria medie la capitolul performanțe (referindu-ne la întreg potențialul disponibil inclusiv pe ultimele modele lansate) și te va impresiona prin mecanismul prevăzut cu frâne duble, autonomie de până la 46 km care este ideală la drum lung, indicator de bord digital, cu grad de urcare în pantă de până la 22°.

Trotineta electrică pliabilă Monorim T3S, Viteză maxima 30 Km/h, Autonomie 35-40 Km, Motor 380W, baterie 36V/15.2Ah, Roți 10" (Negru)

Nici trotineta de la Monorim nu este mai prejos, performanțele sale fiind puțin peste necesarul prevăzut de lege. 

Astfel, dacă-ți dorești o trotinetă cu nivel de performanță mediu, Monorim T3S este o alegere demnă de luat în considerare. 

Surprinde prin intermediul motorului de 380 W cu încărcare rapidă cu media aproximativă de 7 ore, care-i oferă o autonomie de până la 40km/h și suportă o greutate totală de până la 120 kg. 

Trotineta electrică SPEEDXMAN 10, Viteză 45 Km/h, Autonomie 55-60 Km, Motor 600 W, Suspensie față/spate - amortizor, Roți 10", baterie 52V/21Ah LG (Negru)

Speedxman este un alt producător de top la momentul actual, care câștigă atenția prin calitate, design și fiabilitate. 

Modelul SPEEDXMAN 10 este doar una dintre trotinetele electrice de top ale brandului și se face remarcată prin autonomia și viteza ridicată, dar și prin sistemul de iluminat prevăzut cu semnalizare, la ambele roți, mecanism de ajustare a vitezei pe trei module diferite (standard, eco și la limita legală de 25 km/h), respectiv mecanism pliabil, motor cu o putere de 600 W ce atinge un ciclu de încărcare în aproximativ 8 ore. 

Trotineta electrică Kugoo S1, Viteză maximă 30 Km/h, Autonomie 30 Km, Motor 350 W, Roți 8" (Alb)

Dacă ești începător în domeniul trotinetelor electrice, dar nici nu dispui de un buget uriaș, Kugoo S1 este perfectă ca să testezi vara alături de prima ta trotinetă electrică. 

Nici în ceea ce privește aspectele tehnice trotineta nu dă greș. De exemplu, dispune de un motor de 350 W care permite ca încărcarea ei să se facă în aproximativ 4 ore, un timp extrem de scurt față de alte trotinete. De asemenea, trotineta poate fi utilizată inclusiv pe drumurile și zonele înclinate sau mai problematice, mulțumită suspensiilor și a amortizoarelor care asigură confortul și siguranța în orice condiție. Oferă o manevrare extrem de ușoară și o autonomie de până la 30 kilometri ajustabilă în 3 trepte de nivel, care se descurcă extraordinar chiar și la drum lung. 

Trotineta electrică pliabilă Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU FBC4019GL, Autonomie 30 Km, Viteză 25 Km/h, Putere motor 250W (Negru)

Liderul Xiaomi îți pune la dispoziție o trotinetă electrică inteligentă pe care s-o controlezi cu ușurință prin intermediul aplicației gratuite disponibile pentru deținătorii de trotinete electrice Xiaomi. 

Această asociere face utilizarea trotinetei mult mai practică și mai sigură, pentru că pornirea ei nu poate fi realizată în lipsa activării sale prin intermediul aplicației.

Astfel, cu ajutorul aplicației de smartphone și a conexiunii de tip Bluetooth, poți monitoriza atent toate deplasările cu trotineta și nevoile acesteia. 

Xiaomi Mi 1S EU FBC4019GL are un unghi de urcare în pantă de până la 14°, roți pneumatice de 8,5 inch și mecanism cu dublă frânare care te ajută să o folosești cu succes chiar și în cele mai anevoioase drumuri. 

Are o greutate redusă de aproximativ 12 kg și suportă o greutate de până la 100 kg. 

Trotineta electrică STUNN 11, Viteză 60 Km/h, Autonomie 70 Km, Motor 2x1000 W, Suspensie fata/spate, Roți pneumatice 11" (Negru)

Cauți o trotinetă de ultimă generație? Alege STUNN 11, o trotinetă care va impresiona fără limite, chiar mai mult decât celelalte modelele pe care ți le-am sugerat până în prezent.

Un prim aspect este însăși motorizarea acesteia, care poate atinge până la 70 km/h datorită motorului dublu cu o putere maximă de până la 2730 W. 

Dispune de sistem de iluminat atât pe față, cât și pe spate, dar și de sistem de frânare hidraulic, respectiv suspensii de acest tip. Vei fi absolut fascinată de ea încă de la primele teste!

Trotineta electrică Kaabo Mantis, Autonomie 50-90 Km, Viteză 60 Km/h, Motor 2 x 1000W, Roți 10", Suspensii pe Arc + Elastomer (Negru)

Și nu în cele din urmă, un alt model care te așteaptă să facă cunoștință cu tine este și Kaabo Mantis, trotineta electrică cu o autonomie generoasă, un motor dual cu o putere individuală de 100 W, dar și cu frâne semi-hidraulice față-spate, unghi de urcare până la 35°, 3 trepte ajustabile de viteză etc. 

Trotineta electrică Kaabo accentuează ideea de confort și inovație prin designul compact și fiabil, dar și prin caracteristicile tehnice. 

În concluzie, dacă ești în căutarea unei trotinete electrice sau vrei să afli mai multe informații despre acestea, nu uita că ai liber să testezi în showroom numeroase modele populare, de actualitate, prin intermediul campaniei actuale.

De asemenea, în categoria dedicată și disponibilă online vei găsi o selecție mult mai vastă și numeroase oferte la care poți apela pentru a-ți programa cea mai inedită vacanță plină de mișcare și noi aventuri. 

Te-ai hotărât care-i trotineta electrică potrivită pentru tine?