KOVACS are două concerte în România, în 2022

950e52d0-446c-3e7c-5beb-907651d6b1bd

Artista olandeză Sharon Kovacs, cunscsută publicului larg prin numele său de scenă, KOVACS, va cânta sâmbătă, 21 mai, 2022 la FORM Space din Cluj-Napoca și duminică, 22 mai, la Quantic Open Air din București.

Primele 100 de bilete au preț earlybird și se pun în vânzare pe iabilet.ro 

Evenimentele vor respecta toate normele în vigoare la data desfășurării lor.

Se pun în vânzare doar 500 de bilete pentru fiecare show. 

Kovacs este o artistă din Țările de Jos, cunoscută nu doar pentru talentul ei muzical, ci și pentru înclinațiile sale din domeniul artelor și modei.

ADVERTISING

Formată la colegiul muzical din Eindhoven, Kovach a atras atenția încă de la lansarea primului său EP, 'My Love' iar albumul său de debut din 2015, 'Shades of Black', a ajuns în topurile din peste 35 de țări.

Zecile de milioane de vizualizări pe YouTube i-au adus prezente la festivaluri importante, precum și deschiderea unor concerte pentru artiști de top ca Robbie Williams.

În muzică sa regăsim inflențe de la Amy Winehouse până la Beth Gibbons de la Portishead, iar poveștile transpuse în compozițiile sale pendulează între întuneric și lumină, între extremități complementare.

ADVERTISING

Biletele se pun în vânzare la următoarele prețuri:

  • primele 100 de bilete: 109 lei
  • următoarele 100 de bilete: 129 lei
  • în presale: 139 lei
  • la intrare150 de lei

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzică, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.
 
La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de procesare de 10 lei.
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts.

ADVERTISING