Sting va concerta la Cluj, în 15 martie

Sting va concerta la Cluj, în 15 martie

Cântărețul Sting tocmai și-a anunțat datele pentru următorul turneu în Europa, în 2022.

Potrivit programului, concertul din România este programat să aibă loc pe 15 martie, la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj, de la ora 19.

Alături de el va fi şi basistul Joe Sumner, care este fiul lui.

Just announced - several new MY SONGS Tour dates in Europe, coming in 2022!5 March 2022 - Riga, Latvia - Arena Riga9...

Publicată de Sting pe Luni, 8 noiembrie 2021

În turneu, Sting va fi acompaniat de un ansamblu electric rock, format din Dominic Miller (chitară), Josh Freese (tobe), Rufus Miller (chitară), Kevon Webster (clape), Shane Sager (muzicuţă) cu Melissa Musique şi Gene Noble (backing vocals).

ADVERTISING

Invitatul special Joe Sumner va fi prezent la toate datele nou anunţate, inclusiv în Germania, Croaţia şi Ungaria.

Biletele se pun in vanzare vineri, pe 12 noiembrie, la ora 11:00, potrivit site-ului iabilet.ro. Au preţuri cuprinse între 171 şi 441 de lei, la care se adaugă comisionul de emitere.

Între timp, membrii Fan Clubului Sting vor avea posibilitatea de a avea cumpăra la bilete exclusive, accesând www.sting.com.

Printre hiturile cu care îi va încânta pe fani Sting se numără și "Fields of Gold", "Shape of my Heart", "Roxanne" și "Demolition Man", dar și "Englishman In New York", "Every Breath You Take", "Message In A Bottle" .

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

De asemenea, Sting va lansa pe 19 noiembrie cel mai recent album al său, scris și înregistrat în plină pandemie. În melodiile sale, artistul vorbește despre pierderile personale, separare, perturbări, lockdown și tulburări sociale și politice din această perioadă.

O.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇