Evanescence, concert la București pe 7 iunie 2022

2d33cc2b-b8fe-7088-7928-a1a3edd5d1ec

Evanescence revin la București pe 7 iunie 2022 la Arenele Române. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au prețuri earlybird și se pun în vânzare vineri, pe 8 octombrie la ora 10:00.

Evenimentul va respecta normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

Evanescence, una dintre cele mai iubite și apreciate trupe rock americane, se află din nou într-o formulă magică în care vocea celebrei cântărețe Amy Lee înnobilează piesele care au consacrat trupa și care au rămas nemuritoare pe buzele fanilor din întreagă lume. Cu albume vândute în zeci de milioane de exemplare în întreagă lume, muzică Evanescence a fost răsplătită cu numeroase nominalizări și premii internaționale, printre care două Grammy-uri primite în anul 2004 pentru piesă „Bring Me To Life”, la categoriile „Best New Artist” și „Best Hard Rock Performance”.

ADVERTISING

Albumul "Fallen" a rămas și în ziua de azi în topul preferințelor celor ce iubesc muzică rock, acesta fiind certificat cu Platină în întreagă lume. "Fallen" este unul dintre cele opt albume, ale tuturor timpurilor, care au reușit să rămână în top Billboad 200 pentru o perioada mai mare de un an. "The Open Door" (2006) a marcat un nou succes în palmaresul celebrului grup, cu piese precum "Lithium" sau "Sweet Sacrifice", iar "Evanescence" (2011) a ajuns pe primele locuri imediat după lansare și a fost premiat cu Aur în Australia, Canada și Marea Britanie.

Muzică formației Evanescence poartă o paleta întreagă de influențe și a fost încadrată de către critici în diverse categorii, de la rock, nu metal și gothic, la industrial, progressive sau hard rock. Cu valențe sofisticate și o atenție deosebită pentru detalii, Evanescence au reușit să ofere publicului piese fascinante care au trecut deja de proba timpului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Biletele au următoarele prețuri:

  • Premium (cu loc) - 329 lei în earlybird, 349 lei în presale și 370 la intrare
  • Teren (fără loc, în față scenei) - 249 lei în earlybird, 269 în presale și 300 la intrare
  • Acces General (cu loc) - 159 lei în earlybird, 179 lei în presale și 200 lei la intrare

Perioada earlybird este limitată la primele 200 de bilete din fiecare categorie

Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.
Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Române.
Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.
La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.
Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
Recomandăm fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.

ADVERTISING

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile, Arenele Române fiind o locație propice pentru evenimentele de gen. Recomandăm totuși să veniți la concert din timp și nu fix înainte de concert. Este normal că la orele de vârf, fix înainte de intrarea pe scenă a trupei când se atinge capacitatea maximă a locației, barurile să se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert.
Accesul cu umbrele este interzis.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzică, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM