Iubito, te-am jucat la Poker! Revanșa: o carte pe care o vei citi pe nerăsuflate

Iubito, te-am jucat la Poker! Revanșa: o carte pe care o vei citi pe nerăsuflate

Îți place să citești des cărți scrise de către autori români? În cazul acesta, suntem siguri că o să adori noua carte scrisă de către Delia Mitroi, Iubito, te-am jucat la Poker! Revanșa. Este continuarea cărții Iubito, te-am jucat la Poker! Dacă ai citit-o până acum, cu siguranță vei adora și partea a doua a seriei, iar dacă nu ai apucat să lecturezi această carte, neapărat trebuie să o comanzi de la BOOKZONE. 

Delia Mitroi este o tânără autoare, aflată la început de drum, care deja a reușit să cucerească inimile românilor. Cărțile sale sunt captivante, astfel că nu îți vei mai dori să faci și alte lucruri relaxante, cum ar fi să te uiți la un film, până nu vei termina de citit. Cartea Iubito, te-am jucat la Poker! a apărut în mai 2021 și a avut un succes enorm încă din prima luna de la lansare, fapt care a surprins și autoarea. Aceasta nu se așteptă să fie un roman atât de bine primit, însă fanii cărții s-au declarat cuceriți iremediabil. 

ADVERTISING

Acțiunea primei cărți se petrece într-un București fictiv, controlat de un clan mafiot: Salamandra. Este un thriller romantic, cu elemente ce te vor ține cu sufletul la gură și pe care vei dori să îl citești cât mai repede. Cine și-ar fi închipuit că poker-ul, clanuri rivale, confruntări periculoase și dialoguri savuroase pot transforma o carte în una dintre cele mai apreciate din ultimii ani din România? Întâmplările și evenimentele sunt acompaniate de sacrificii, compromisuri, gelozii, comploturi, intrigi, victorii, capitulări și multe altele. Este o carte despe care nu îți vom spune prea multe, deoarece vrem să nu îți stricăm bucuria de a o descoperi pe îndelete. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

A doua carte, Iubito, te-am jucat la Poker! Revanșa, oferă cititorilor un final demn de filme. Este o carte presărată cu surprize și aventuri pline de suspans. De data aceasta, acțiunea este împărțită între București și Napoli și se intensifică. Vei observa că lumea mafiei include de data aceasta atât români, cât și italieni, care își dispută puterea, banii și teritoriile. Toate acestea sunt puse în umbră de dragoste, ca o slăbiciune ușor de exploatat. Sentimentul este folosit atât ca unealtă de șantaj, cât și ca monedă de schimb. Și în această carte, vei putea afla ce face triunghiul amoros format din Tony Salamandra, Clara și Gabriel Pavel. De asemenea, relația lui Gabriel cu șefa mafiei Calabreze, Robecca Di Maio, va complica toată acțiunea.  

Așadar, dacă îți dorești să citești cărți diferite, scrise de către o autoare română, îți recomandăm cu încredere cărțile din seria Iubito, te-am jucat la Poker! Suntem siguri că vei sta cu sufletul la gură și vei citi pagină după pagină pentru a afla ce fac personajele tale preferate și cum se va termina totul. 

ADVERTISING

Nu uita că poți comanda aceste cărți direct de la BOOKZONE!