Iubești sloturile și bingo? Cu siguranță vei iubi Slingo!

Iubești sloturile și bingo? Cu siguranță vei iubi Slingo!

Știm deja că industria de jocuri de noroc ne oferă întotdeauna surprize plăcute și inovații menite să ducă distracția la un nivel și mai ridicat. Constant apar produse noi care fac deliciul utilizatorilor. Oferta diversificată face ca toți utilizatorii să aibă la dispoziție produse pe placul lor. Iar în tendințe se află jocurile Slingo, îndrăgite de foarte mulți pasionați de jocuri de noroc.

Când faci o trecere în revistă a modului în care evoluează industria jocurilor de noroc, n-ai cum să nu observi inovațiile constante aduse. Jocul de ruletă a fost îmbunătățit cu versiunea Lightning, sloturile beneficiază de o grafică de cel mai înalt nivel, tematica este inspirată din formații ca Guns N’ Roses, filme și seriale de succes și multe altele. 

ADVERTISING

Se depune așadar un efort important pentru ca utilizatorii să aibă parte de tot ceea ce-și pot dori. Acesta e scopul jocurilor de noroc, iar dezvoltatorii de conținut pentru casino online știu acest lucru și vin constant cu produse noi, astfel că în ultimii ani, pe piață au apărut jocurile denumite Slingo. 

Slingo-Deal-or-no-Deal

Ele au fost lansate în 1994 de americanul Sal Falciglia, însă acum au ajuns la apogeu. Combinația dintre bingo și sloturi a rezultat în și mai multă distracție. Chiar și denumirea ne arată din start despre ce este vorba: SL vine de la sloturi, iar INGO de la Bingo.

Grila jocurilor Slingo este 5X5, similară cu cea a unui carton de bingo. Sub ea se află 5 role, iar scopul jocului este ca pe role să apară cât mai multe numere pe care le ai deja pe talonul tău de joc. De ce să fii atras de jocurile Slingo? Dinamismul este cuvântul de ordine care le descrie. Câștigurile sunt la fiecare pas și te poți bucura de tematica unor sloturi foarte populare pe care cu siguranță le știi: Sweet Bonanza, Deal or No Deal ori Starburst. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cum se joacă Slingo?

În cazul în care ești obișnuit doar cu sloturile, s-ar putea să-ți ia ceva timp să te obișnuiești cu jocurile Slingo. Per total însă lucrurile sunt simple - cauți un operator de cazino online care are jocuri Slingo, alegi titlul dorit, miza și apeși butonul Pornire Joc (vei avea 10 runde de joc).

În timpul rundelor de joc, pe cele 5 poziții ale grilei de joc vor ateriza:

  • numerele pe care le ai pe talon (nu trebuie să fii foarte atent la ele deoarece se vor bifa automat în grilă);
  • numerele pe care nu le ai pe talon;
  • Simbolurile caracteristice tematicii jocului - ele te vor ajuta să alcătuiești linii de 5: Wild, Super Wild, Bonus, Free Spins, etc;
ADVERTISING

După cele 10 runde pe care le-ai achiziționat, poți lua altele suplimentare ori poți colecta premiul câștigat. Atenție însă: primele costă în general foarte puțin, însă apoi miza va crește. Vei bifa un Slingo de fiecare dată când marchezi o linie de 5 în orice direcție (orizontal, vertical sau în diagonală). Cu fiecare Slingo pe care îl vei realiza vei urca pe scara premiilor, aflată pe grila din stânga. 

După fiecare rundă, câștigurile obținute sunt acordate în baza numărului de linii de 5 simboluri pe care le completezi în talonul 5x5. Pornești de la un singur Slingo până la numărul maxim, denumit Full (tablou complet). În cazul în care vei avea câteva linii Slingo vei obține premii destul de mici, dar pe măsură ce grila se completează vei avea ocazia să încasezi premii consistente.

Cele mai populare jocuri Slingo

Slingo Sweet Bonanza - Celebrul slot Sweet Bonanza a apărut în 2019 sub semnătura companiei Pragmatic Play, pe care o cunoști deja foarte bine dacă ești pasionat de gambling. Varianta Slingo a jocului s-a bucurat rapid de succes și este printre cele mai apreciate. În cadrul ei, simbolurile slotului original apar pe role alături de altele speciale și contribuie la alcătuirea combinațiilor câștigătoare. Cu ajutorul simbolurilor Wild ai șansa să bifezi orice număr de pe coloana din deasupra, iar cele Super Wild să bifezi orice număr de pe grilă.

Slingo-Sweet-Bonanza

Slingo Starburst - Un alt slot legendar este Starburst (NetEnt). Sunt șanse mari să-l fi jucat măcar o dată, dar merită să știi că și versiunea Slingo este populară. Are o dinamică a jocului excelentă, iar fiecare rundă de Slingo Starbust se încheie cu o rotire specială în slotul Starbust. Beneficiezi și de simboluri Free Spins, în timp ce 3 sau mai multe Diamante Mov îți oferă premii în bani de până la 2.5x miza. Simbolurile Super Wild înlocuiesc orice număr de pe grilă. Slingo Deal or Not Deal - Pornind de la celebra emisiune Deal or Not Deal s-a creat și acest joc în varianta Slingo. Miza pornește de la 6 RON și se ajunge până la 300 RON. După cele 10 runde ai trei opțiuni: Învoială (Deal) dacă accepți oferta, Nicio învoială (No Deal) și deschizi cutia cu premii și Învârtire ca să continui rundele. Jokerii sunt Wild în acest joc și poți deschide orice cutie de pe coloana pe care apar. Super Jokerii deschid orice cutie de pe grilă.