Idei de cadouri unice şi cu buget mic

Idei de cadouri unice şi cu buget mic

În vreme de pandemie sau nu unele cadouri sunt peste ceea ce ne permitem, așa că trebuie să fim inventivi. Sau pur și simplu unele persoane preferă ca darurile oferite să fie ceva special.

Abonament la revista preferată

Poate unora le poate suna de modă veche, dar dacă persoana care urmează să primească acest cadou are o revistă preferată ai putea să îi oferi un abonament la aceasta. Uneori este frumos să faci o pauză de la tehnologie.

Anticariatele pot fi adevărate comori

Și acest gen de cadou poate căpăta alte forme în funcție de persoana care o să îl primească.

ADVERTISING

O mică plimbare până la un anticariat sau până la un magazin de benzi de desenate, de exemplu, ar putea să se transforme într-o scurtă căutare de comori ce îți va furniza daruri unice.

Cadouri personalizate

Dacă cunoști foarte bine acea persoană înseamnă că îi știi și toate lucrurile preferate, inclusiv poze, imagini sau afișe. Personalizeaza acest lucru și fă-i un tablou.

Pe aceeași idee poți oferi în dar ornamente pentru brad. Le poți personaliza cu un mesaj sau cu o imagine specială pentru cel care le va primi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Tot la cadouri personalizate se pot încadra și voucherele făcute de tine. Fii inventiv! Acestea pot conține cupoane pentru: o masă specială gătită acasa, seară cu filmul preferat, o plimbare într-un loc cu amintirile tale și ale persoanei respective sau orice și-ar putea dori persoana care le va primi. Astfel, îi vei demonstra și cât de bine o cunoști.

O agendă ce se poate transforma într-un jurnal de suflet

Scrisul este terapeutic pentru unele persoane, iar obiceiul de a scrie un jurnal poate spori concentrarea, recunoștința față de ceea ce avem în viață, atenția și poate oferi o stare de bine generală.

ADVERTISING

Poți oferi cuiva drag o agendă specială pe care să o poată folosi pentru un jurnal. Îi poți lăsa și un mesaj special la începutul agendei, confor Money Under 30.

O sacoșă cu un mesaj special

În dorința de a ajuta cumva planeta tot mai mulți dintre noi mergem la magazin cu sacoșele reutilizabile. Dacă și persoana căreia urmează să îi faci cadoul are acest obicei, poți să îi faci cadou o astfel de sacoșă cu un mesaj special.

Cadouri legate de COVID

Și pentru că pandemia ne afectează pe toți, iar existența virusului care provoacă COVID-19 ne-a dat cu totul peste cap, putem sa facem cadouri ce au legătură cu acesta.

Poți opta pentru un kit de îngrijire antiCOVID sau pentru o mască personalizată.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇