Filme de Crăciun 2020: 7 pelicule noi pe care să le vezi de sărbători

Filme de Crăciun 2020: 7 pelicule noi pe care să le vezi de sărbători

Omenirea trece printr-o perioadă extrem de dificilă, dar dacă am reușit să trecem sănătoși peste acest hop, nu trebuie să lăsăm pandemia să fure magia sărbătorilor de iarnă. SpotMedia.ro v-a pregătit o listă cu filme de Crăciun apărute în 2020.

Haideți să ne gândim că oricum e frig afară și am fi stat în casă, tolăniți pe canapea, în fața televizorului.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Deși industria filmelor a intrat și ea ”în carantină”, cu multe premiere și pelicule anulate de pandemie, filmele de Crăciun tot au apărut pe platformele online de streaming.

Unele sunt noi-nouțe, altele sunt continuări ale filmelor de Crăciun de care ne-am îndrăgostit în anii trecuți.

Haideți să vedem la ce filme noi de Crăciun ne putem uita în această perioadă magică din an.

Filme de Crăciun 2020

Holidate – un film nou din 2020, în care rolurile principale sunt jucate de Emma Roberts și Luke Bracey. Un rom-com amuzant, perfect pentru adolescenți, dar și adulți.

The Christmas Chronicles: Part two – un film în care Moș Crăciun este interpretat de Kurt Russell, iar doamna Crăciun… chiar de soția lui, Goldie Hawn! Este a doua parte a peliculei de succes The Christmas Chronicles, din 2018.

Operation Christmas Drop – Actrița Kat Graham, care deja ne-a obișnuit cu rolurile din filmele de Crăciun, este din nou eroină într-un film de sărbători. Era imposibil ca acesta să nu intre pe lista ”filme de Crăciun de văzut în acest an”.

Midnight at the Magnolia – Asemănător cu Holidate, doi colegi de serviciu se îndrăgostesc pe nesimțite. Rolurile principale sunt interpretate de Natalie Hall și Evan Williams. 

The Princess Switch: Switched again – Actrița Vanessa Hudgens revine pe micile ecrane într-un nou film de sărbători: partea a doua a filmului de succes ”The Princess Switch”, din 2019.

Jingle Jangle: A Christmas Journey – Un film perfect de văzut cu toată familia. Presărat cu magie și aventură!

Dolly Parton’s Christmas on the Square – Dacă sunteți fanii stilului musical, acest film este exact ce vă trebuie! Cu Dolly Parton în rolul princiapl, această peliculă încheie lista ”filme de Crăciun 2020”.

Majoritatea filmelor se găsesc pe Netflix. Vizionare plăcută și sărbători fericite!

Citește și: