O lună până la lansarea "House of the Dragon". Ce vom vedea în „urmașul” Game of Thrones (Video)

O lună până la lansarea "House of the Dragon".  Ce vom vedea în „urmașul” Game of Thrones  (Video)

Cu doar o lună înaintea lansării, sunt câteva indicii despre ce vom putea vedea în serialul „House of the Dragon”, urmașul celebrului „Game of Thrones”.

Producția mult așteptată trebuie să recâștige încrederea fanilor, după ce „Game of Thrones” a dezamăgit enorm în ultimul sezon. Misiune care a devenit și mai grea după ce HBO a anunțat că pregătește un alt spin-off „Game of Thrones”, în care Kit Harington îl va interpreta pe Jon Snow. Ca și cum provocarea nu era destul de mare, noul serial va concura cu producția Amazon „The Lord of the Rings: The Rings of Power”, care a devenit cel mai scump serial făcut vreodată.

ADVERTISING

Serialul "House of the Dragon" va fi lansat în România pe 22 august 2022, conform anunțului făcut de HBO.

The Guardian trece în revistă informațiile disponibile până acum.

Distribuția

Din primele imagini difuzate s-a putut vedea că Matt Smith și Emma D’Arcy vor interpreta personajele cu părul blond, iar Rhys Ifans, Paddy Considine și Olivia Cooke pe cele cu părul de culoare închisă. Steve Toussaint va fi singurul erou de culoare de pe continentul Westeros.

Scenariul

Acțiunea are loc cu 200 de ani înaintea evenimentelor din "Game of Thrones". Noul serial va prezenta familia Targaryen la apogeu, deși unele indicii arată că strălucirea lor nu va fi fără sfârșit.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Regizorul Miguel Sapochnik a spus că miezul poveștii cuprinde patru personaje: "Sunt regele, fratele lui, fiica regelui și cea mai bună prietenă a ei. Apoi, cea mai bună prietenă devine soția regelui, deci regină", a dezvăluit el, într-un interviu publicat de Hollywood Reporter. În principiu, povestea e despre "ce se întâmplă dacă cea mai bună prietenă a ta se încurcă cu tatăl tău", a adăugat el.

House of the Dragon | Official Trailer | Max

Structura

The Hollywood Reporter a relatat că povestea care va prezenta mai mulți ani din istoria unei familii va semăna mai puțin cu "Game of Thrones" (povestea unei familii regale înnebunită de putere și bogăție) și mai mult cu "The Crown" (care e cam despre același lucru).

ADVERTISING

Multe nume asemănătoare

Creatorul serialului, autorul și scenaristul american George R.R. Martin, nu a scris niciodată cărți pentru cititori neavizați, astfel că multe personaje vor avea nume aproape identice, astfel că va trebui să fii foarte atent pentru a nu le confunda.

În "House of the Dragon" vor exista, de exemplu, Prințesa Rhaenyra și Prințesa Rhaenys. Hollywood Reporter scrie că s-a făcut și o ședință de creație pentru a vedea dacă numele pot fi modificate pentru a fi mai ușor de urmărit, dar propunerea a fost respinsă pe motiv că e un serial serios pentru cei care îl respectă pe George RR Martin, iar dacă așa le-a numit el, așa rămân.

Cât de mult va semăna cu "Game of Thrones"

Unul dintre puținii oameni care au văzut deja "House of the Dragon" este, firește, George RR Martin. Iată ce a spus el: "Celor cărora le plac personajele complexe, conflictuale, obscure (cum îmi plac mie), o să le placă acest serial, cred. Vor fi mulți dragoni și lupte, să fiți siguri, dar fondul poveștii este reprezentat de conflictele umane, dragostea și ura, drama personajelor, mai degrabă decât acțiunea, aventura."

E de așteptat, așadar, ca serialul să semene cu primele sezoane din "Game of Thrones".

House of the Dragon | Official Teaser Trailer | Max

Ce va fi diferit

Cu siguranță, "House of the Dragon" nu va avea la fel de multe scene de nuditate. Serialul va include, în schimb, mai multe accente feministe și va prezenta modul în care patriarhatul preferă să se destrame decât să accepte ca lider o femeie.

Vin și alte noutăți

Pe lângă "House of the Dragon" și spin-off-ul cu Jon Snow, HBO e decisă să profite la maximum de succesul "Game of Thrones". În viitorul apropiat va fi lansat un sequel, un serial bazat pe romanele "Dunk and Egg", un serial prequel despre personajul lui Toussaint și patru producții de animație inspirate de "Game of Thrones".


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇