Hotelul din Thailanda unde o cameră costă doar 3 cenţi pe noapte (Galerie foto)

Hotelul din Thailanda unde o cameră costă doar 3 cenţi pe noapte (Galerie foto)

Un hotel din Thailanda şi-a redus tarifele până aproape de zero, pentru a stimula turismul afectat grav de pandemia de Covid şi nu numai.

Hotelul Harmonize din Chiang Mai cere doar 3 cenţi pe noapte şi nu este singurul din ţară care participă la experimentul menit să atragă turiştii străini.

camera-2

Oficialii din turism speră că această idee va contribui la creșterea ratei de ocupare a hotelurilor cu 55%, scrie Daily Mail.

camera-3

Hotelul Harmonize are 77 de dormitoare şi în mod normal cere până la 28 de euro pe noapte.

camera-4

Toate camerele sunt dotate cu televizor, wi-fi și au acces la piscină, iar hotelul oferă şi un voucher oaspeților pentru a-i cheltui în restaurantul său.

camera-5

În primele șapte luni ale acestui an, doar 3,12 milioane de oameni au vizitat Thailanda.

ADVERTISING

Proprietarul hotelului Harmonize spune că a existat o creștere a rezervărilor de când a fost făcută oferta senzaţională.

hol

Reducerea de preţ este testată de aproximativ 45 de hoteluri din Chiang Mai, dintre care majoritatea au scăzut tarifele camerelor cu până la 70%.

baie

Regiunea muntoasă Chiang Mai din nordul Thailandei este printre cele mai cunoscute locuri turistice ale ţării și a fost vizitată în 2019 de 10 milioane de călători străini.

bufet

Sunt disponibile doar 200 de rezervări pe zi, iar turiștii trebuie să meargă până pe 31 octombrie.

piscina

Thailanda îşi sprijină turismul, un domeniu vital pentru economie, inclusiv prin legalizarea canabisului pentru uz medicinal și promovarea pe piețe ca India și Arabia Saudită.

ADVERTISING

Deși turismul revine încet în Thailanda, există mari probleme, pentru că China a restricționat circulația cetățenilor săi, iar aeroporturile rusești nu mai acționează ca punct de escală din cauza sancțiunilor internaționale.

*Fotografii: Booking.com


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇