Concertul caritabil "Speranță pentru artiști" va avea loc pe 30 Mai în Aula Ministerului Culturii

Speranta-pentru-artisti

Concertul caritabil „Speranță pentru artiști” va avea loc pe 30 Mai, de la ora 18.30, în Aula Ministerului Culturii.  Evenimentul reunește nume ale scenei lirice în sprijinul a trei soliști ce vor reprezenta România la concursul de canto 1St Romana Vaccaro Singing Competition din Germania. Intrarea la concert este liberă.

Echipa de organizare, prin vocea doamnei Liana Tauberg, lansează următorul îndemn: “Trei soliști vocali din România ne vor reprezenta ţara la un concurs de canto în Germania în luna august. Să ii ajutăm să își îndeplinească visul de a duce faima şcolii românești de canto în Europa! Îmi invit prietenii și pe toţi cei care iubesc muzica sa ni se alăture, într-un concert ce reuneşte o pleiadă de mari artiști, sub semnul solidarității de breaslă. Într-o lume care își pierde reperele, mai exista oameni iubitori și creatori de frumos. Mai exista concursuri unde se premiază talentul.”

ADVERTISING

Concertul va avea loc în Aula Ministerului Culturii situată pe Bd. Unirii nr. 22 (în aceeași clădire cu Biblioteca Națională), intrarea este liberă. Lista artiştilor participanţi, în ordine alfabetică şi modalitățile de a sprijini soliştii pot fi consultate pe afiş.