Cele mai bune pietre și cristale pentru dragoste si relații

Cele mai bune pietre și cristale pentru dragoste si relații

Ce este dragostea? O inimă care bate, sentimente de euforie sau disperare și descurajare? O întrebare dificilă care a fost abordată de filozofi, poeți, autori, compozitori și realizatori de film de-a lungul secolelor. Dragostea poate fi romantică, jucăușă, necondiționată sau, dimpotrivă, egoistă, dezinteresată, obsesivă și geloasă. Și totuși, așa cum a scris poetul libanez Khalil Gibran, „Viața fără iubire este ca un copac fără flori sau fructe.”

In ziua de astăzi, bijuteriile cu pietre semipretioase si pretioase sunt la mare căutare de Ziua Îndrăgostiților, la aniversări ale relațiilor sau cu ocazia zilei de naștere a partenerului/partenerei de viață. Ca să îți fie mai ușor să alegi cadoul potrivit, echipa Podoabele Mele a creat o listă a celor mai populare geme care îmbunătățesc romantismul și relațiile. Fie că sunt purtate în bijuterii sau așezate ca decorațiuni în dormitor sau sufragerie, aceste cristale, prin vibrația lor, ne ajută la echilibrarea chakrelor si armonizarea vieții.

ADVERTISING

Pentru a simplifica lucrurile, am grupat pietrele iubirii după culoare:

Pietre roz - dragoste necondiționată

În primul rând, se spune că pietrele semiprețioase roz încurajează dragostea adevărată, iubirea de sine, calmul și compasiunea. Cele mai recomandate cristale pentru dragoste sunt: cuarț trandafiriu, rodocrozit, rodonit, opal roz, granat, morganit, spinel roz, kunzit, turmalina roz și safir roz. Cei care caută dragoste adevărată sau care doresc să vindece o inimă zdrobită vor beneficia de purtarea bijuteriilor cu pietre roz.

Pietre roșii - pasiune, vitalitate

În timp ce rozul este tandru, pietrele roșii sunt adesea asociate cu scânteile de foc ale pasiunii, romantismului, dragostei și devotamentului. Așa cum trandafirii roșii sunt simbol al iubirii romantice, rubinul este o gemă a puterii, dragostei, vitalității și a dorinței. Unii spun chiar că rubinele au un efect afrodisiac asupra purtătorului lor. În mod similar, granatul roșu este o piatră propice pentru o sexualitate sănătoasă, securitate și stabilitate. Turmalina roșiatică promovează si ea pasiunea în relații, în timp ce turmalina portocalie este responsabilă de plăcerea sexuală.

piatra-iubirii

 

Pietre albe - puritate, fertilitate

Dacă roșu e prea îndrăzneț pentru tine, alege un inel sau cercei cu piatra lunii, o gemă albă cu reflexii albastre, care se spune că invită pasiunea în dormitor. Piatra lunii încurajează îndrăgostiții să aprecieze prezentul, mai degrabă decât să trăiască în trecut.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

O altă piatră de culoare neutră, prielnică în relații, este perla. Se crede că atât piatra lunii, cât și perla promovează fertilitatea și compasiunea. În general, culoarea albă și pietrele semiprețioase albe sunt asociate cu puritatea. Deoarece albul conține toate nuanțele, pietrele colorate pot fi înlocuite cu pietre albe în bijuterii. De asemenea, opalul este o gemă care poate fi predominant albă sau poate conține fiecare culoare a spectrului și i se atribuie capacitatea de a-și ajuta purtătorul să găsească dragostea adevărată.

Pietre albastre - loialitate, încredere, sinceritate

Pietrele albastre par să aibă mai mult de-a face cu loialitate, încredere și angajament decât cu devotamentul pasional. Pietrele de safir albastru și lapis lazuli sunt simboluri ale sincerității, adevărului, legăturii și fidelității. Prin urmare, aceste geme pot fi oferite cadou in pandantive, cercei, inele, coliere celor care au relații pe termen lung. Larimar este o altă piatră albastră despre care se crede că este utilă în relații, încurajând calmul, exprimarea sentimentelor și promovând iubirea și respectul.

ADVERTISING

Agatul cu benzi albastre este, de asemenea, o piatră a păcii, a comunicării, a înțelegerii și a forței interioare. Piatra semiprețioasă turcoaz, una dintre cele mai iubite pietre de culoare albastră-verde, ca apa mării, ne ajută să atragem dragostea.

Pietre verzi - regenerare, armonie, compasiune

Pietrele verzi sunt, în general, asociate cu capacitatea de a încuraja bunăstarea generală și de a oferi protecție. Unele dintre ele sunt și pietre de dragoste, deaorece nuanța verde este cea a chakrei inimii. De exemplu, smaraldul ajută la regenerare, vindecă inima rănită, creează armonie, păstrează dragostea și promovează fidelitatea. Poate de aceea multe cupluri aleg un inel de logodnă cu smarald.

De asemenea, prehnitul este o piatră semiprețioasă de culoare verde deschis, mai puțin cunoscută, care atrage iubirea necondiționată. O altă piatră verde vibrantă, care merită luată în considerare de către cei care se află în relații este peridotul. Se spune că această gemă verde, strălucitoare, aduce înțelegere și înlătură tristețea, furia, frica și gelozia. 

Magazinul podoabelemele.ro te invită să descoperi cu o gamă de peste cincizeci de pietre și cristale montate in modele deosebite de bijuterii din argint. Indiferent de credința ta, viața este despre iubire și relații. Dacă pietrele si cristalele ne vindecă sau nu, dragostea cu siguranță o face!