Câștigă una din cele 100 de mingi oficiale ”Fussballiebe” ale Campionatului din Germania!

Câștigă una din cele 100 de mingi oficiale ”Fussballiebe” ale Campionatului din Germania!

Turneul final din Germania este evenimentul anului în fotbalul european, iar NetBet (L1160651W000195 ONJN 18+ Joacă Responsabil) a pregătit o campanie promoțională de senzație, în care pune la bătaie nu mai puține de 100 de mingi oficiale ”Fussballiebe”.

Astfel, visul de a „captura” o minge oficială de la un eveniment de o asemenea anvergură – așa cum vedem de multe ori în transmisiuni directe sau în filme –  este acum mai aproape ca niciodată de tine.

Tot ce trebuie să faci pentru a intra în cursa către cele 100 de mingi oficiale ”Fussballiebe” la NetBet este să ai un cont real, verificat și să plasezi cel puțin un pariu pre-meci simplu / combi de minimum 50 RON pe meciurile de la turneul final din Germania. Cota minimă 1.40 per selecție.

ADVERTISING

Campania este deschisă:

  • tuturor clienților NetBet existenți 
  • celor care își deschid cont folosind codul bonus EUR2024 în ultimul pas al înregistrării pe NetBet Sport și parcurg cu succes procesul de verificare a identității (obligatoriu prin lege, de altfel)

Cum afli dacă ai câștigat una din cele 100 de mingi ”Fussballiebe”?

Câștigătorii vor fi aleși prin intermediul site-ului random.org și vor fi anunțați pe data de 16.07.2024 prin intermediul canalelor oficiale NetBet. Mai multe detalii găsiți pe pagina campaniei promoționale NetBet.

ADVERTISING

”Fussballiebe” - Din dragoste pentru fotbal

”Fussballiebe”, denumirea balonului cu care vor juca selecționatele calificate la turneul din Germania, se traduce prin ”Dragoste pentru fotbal”. Noua minge de fotbal este realizată din materiale biologice (fibre de porumb, trestie de zahăr, lemn, cauciuc) și este prima care dispune de tehnologia "Connected Ball", care ajută la vizualizarea detaliilor de mișcare, contribuind la corectitudinea deciziilor VAR.

Ofertă de pariuri impresionantă pentru turneul final

După cum probabil bănuiai, NetBet a pregătit o ofertă de pariuri impresionantă pentru turneul final:

ADVERTISING
  • pariuri antepost pe câștigătoarea turneului, pe grupe și marcatori
  • sute de pariuri pre-meci pentru fiecare duel
  • pariuri live la toate meciurile din Germania

Tot pe durata Campionatului din Germania, poți participa la Predicția de milioane - campania NetBet de tip predictor cu premii totale de 1.500.000 euro. Ghicește scoruri corecte la meciurile din Germania și încasează Freebet-uri și premii cash! 

În plus, pe toată perioada turneului de fotbal din Germania, te poți aștepta la alte surprize din partea celor de la NetBet, așa că nu uita să vizitezi cu regularitate platforma primului operator de jocuri de noroc licențiat ONJN în România! 

Bucură-te de fotbal și pariază mereu responsabil!