Când apare jocul The Walking Dead: Destinies?

Când apare jocul The Walking Dead: Destinies?

The Walking Dead, unul dintre cele mai tari seriale din ultimul deceniu, inspiră apariția unor noi produse și după ce s-a încheiat. În această toamnă va apărea un joc video denumit The Walking Dead: Destinies, care se bucură de un real interes din partea pasionaților de gaming.

Trailerul jocului The Walking Dead: Destinies a fost publicat deja, iar data de lansare este stabilită pentru 14 noiembrie. Jocul are un preț de aproximativ 50 de euro și va putea fi încercat pe PS 4 și PS 5, Nintendo Switch, Xbox Series X/S și Xbox One, dar și pe Microsoft Windows.

ADVERTISING

Jucătorul va intra în pielea personajului Rick Grimes, care se trezește singur într-un spital, într-o atmosferă înfricoșătoare. Trebuie să formeze un grup prin care să găsească drumul spre supraviețuire, conform informațiilor existente până în acest moment.

The Walking Dead: Destinies - Official Announcement Trailer

În timpul jocului, utilizatorul va ajunge și în locații emblematice din serialul The Walking Dead, cum ar fi Atlanta, ferma familiei Greene, la o închisoare și la Woodbury. Echipa de producție a mai anunțat că utilizatorul își poate construi un grup din personajele memorabile ale serialului, inclusiv Rick, Shane, Michonne, Carol și Daryl. Jucătorul trebuie să gestioneze eficient resursele limitate pe care le are la dispoziție, să găsească arme și muniții și să ridice capacitatea de supraviețuire a grupului. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Colecția de jocuri The Walking Dead se îmbogățește

Multe seriale de succes au beneficiat și de jocuri video, iar The Walking Dead nu face excepție. Primul joc The Walking Dead a apărut în 2012, cu numele Season One. Serialul era încă la început, dar recenziile bune primite au dus și la dezvoltarea unui joc care a putut fi încercat atât pe mobil cât și pe Nintendo Switch, PS3 și 4, PS Vita, Microsoft Windows, Xbox 360 și Xbox One. 

În 2013 a apărut The Walking Dead: Season Two, în timp ce în 2016 au mai fost lansate două noi producții: The Walking Dead: Michonne și The Walking Dead: A New Frontier. 2018 este anul în care a apărut The Walking Dead: The Final Season, iar în 2019 a fost lansată precedenta producție: The Telltale Definitive Series.

ADVERTISING

Dincolo de aceste jocuri video, dezvoltatorul de conținut pentru cazino Playtech a licențiat drepturile. Astfel a rezultat unul dintre cele mai interesante jocuri de păcănele disponibile și în România. Denumit AMC The Walking Dead Online Slot, jocul se desfășoară având pe fundal atmosfera înfricoșătoare din serial, iar muzica e aleasă în așa fel încât să te introducă în acest peisaj. 

Serialul The Walking Dead s-a încheiat în 2022

The Walking Dead: Daryl Dixon Official Trailer

Serialul The Walking Dead a ajuns la final în noiembrie 2022, odată cu încheierea sezonului 11. Debutul serialului s-a produs în octombrie 2010, iar pentru mai bine de un deceniu The Walking Dead a fost un titlu de referință pentru pasionații de seriale înfricoșătoare, cu apocalipse. 

În total au fost 177 de episoade, însă succesul său a inspirat câteva spin-off-uri. Alte seriale rezultate sunt Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead și The Walking Dead: Dead City.Cele mai bune momente ale serialului au fost între sezoanele 4 și 6, când audiența trecea de 14 milioane de privitori. În ultimele sezoane, aceasta a scăzut considerabil și s-a luat decizia anulării. Totuși, The Walking Dead rămâne un titlu de referință, acesta fiind și motivul pentru care constant apar produse noi, cum ar fi și jocul care are lansarea pe 14 noiembrie.