Bucură-te de vară la piscina exterioară Premium Wellness Institute

Bucură-te de vară la piscina exterioară Premium Wellness Institute

Beat the summer heat la piscina exterioară Premium Wellness Institute ! Cel mai modern complex wellness și sportiv din sudul Bucureștiului a deschis piscina exterioară.

Și cum o veste bună nu vine niciodată singură, mai există o informație la fel de prețioasă. Piscina a fost renovată! Aceasta beneficiază acum de apă încălzită dar și de un acoperiș retractabil astfel încât poate fi folosită și în lunile de iarnă sau în zilele ploioase.  Mai mult decât atât, piscina poate fi folosită în egală măsură la răcorire, la relaxare, dar și pentru cursurile de înot. 

ADVERTISING

Această renovare a apărut în urma solicitărilor numeroase atât pentru partea de agrement cât și din partea celor care vor să își învingă teama de apă ori să își perfecționeze tehnica de înot.  Faptul că ambele piscine, interioară și exterioară, au apă încălzită face din antrenamentul la înot o activitate care poate fi desfășurată pe tot timpul anului.

Piscina exterioară Premium Wellness

Clienții care vin la piscină au la dispoziție un restaurant modern, meniul fiind cu specific românesc și internațional dar și un bar pe terasă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Recent, a fost renovată și sala de fitness a complexului. Aceasta a fost dotată cu cele mai bune și moderne echipamente sportive de pe piața de profil la ora actuală. Unele aparate sunt conectate la internet. Acest aspect face ca antrenamentul la sală să fie mai ușor, mai plăcut. Clienții pot face excerciții în timp ce își urmăresc serialul preferat ori vizionează un podcast pe platformele deja cunoscute.

Cel mai modern complex wellness și sportiv din sudul Bucureștiului dispune și de un salon de evenimente. Acesta poate găzdui orice fel de petrecere privată sau corporate. Este dotat cu aparatură de cea mai bună calitate și are o capacitate de aproximativ 200 de locuri.

ADVERTISING

Salonul de evenimente dispune de un sistem audio-video ultra-modern și de numeroase plasme TV. Pe lângă spațiul generos din interior, locația are o terasă cu acoperiș retractabil și ieșire la piscina exterioară. 

Premium Wellness Institute  este un complex de experiențe unice, atât pentru trup, cât și pentru spirit. Acesta mai are în componență o sală de conferințe cu o capacitate de 100 de locuri, un hotel de 3 stele cu 72 de camere, săli de aerobic cu echipament ultra-modern, terenuri de fotbal cu gazon sintetic, stadion cu gazon natural, pistă pentru atletism și SPA.

Date de contact:

PREMIUM WELLNESS INSTITUTE(+40) 031 438 07 94; (+40) 0749 044 721; 

office@premiumwellness.ro;

Str. Dumitru Brumărescu, Nr. 1, Sector 4, București


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇