Actorii Teatrului Național din Timișoara au jucat la lumina telefoanelor, din cauza unei pene de curent (Video)

Actorii Teatrului Național din Timișoara au jucat la lumina telefoanelor, din cauza unei pene de curent (Video)

Actorii Teatrului Naţional Timişoara au jucat, joi seară, finalul primei părţi a piesei „O scrisoare pierdută” la lumina telefoanelor spectatorilor, din cauza unei pene de curent.

Spectatorii nu au plecat din sală, ci au aprins lanternele de la telefoanele mobile pentru ca piesa de Ion Luca Caragiale să poată continua.

"Show must go on! O SCRISOARE PIERDUTĂ pe scena Teatrului Naţional din Timişoara. Enel lasă mare parte din Timişoara în beznă. Publicul aprinde lanternele telefoanelor şi spectacolul a putut continua până la finalul primei părti. Îsi aduce cineva aminte cum era înainte de 1989? Astăzi, în continuare, când statul stinge lumina, publicul o aprinde", au transmis reprezentanţii Teatrului Naţional Timişoara „Mihai Eminescu”, pe pagina de Facebook.

Show must go on! O SCRISOARE PIERDUTĂ pe scena Teatrului Național din Timișoara. Enel lasa mare parte din Timișoara în beznă. Publicul aprinde lanternele telefoanelor și spectacolul a putut continua până la finalul primei părti. Îsi aduce cineva aminte cum era înainte de 1989? Astăzi, în continuare, când statul stinge lumina, publicul o aprinde. 💡 #tntm #oscrisoarepierduta

Publicată de Teatrul National Timisoara pe Joi, 9 februarie 2023

Pana de curent a fost remediată în timpul pauzei de la finalul primei părţi, astfel că partea a doua s-a desfăşurat în condiţii normale.

ADVERTISING

Defecţiunea ENEL a afectat centrul şi nordul oraşului Timişoara mai multe minute, un moment neplăcut care vine cu o săptămână înainte ca orașul să devină oficial Capitală Culturală Europeană.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇