Activități distractive pentru copii în avion

Activități distractive pentru copii în avion

Pe cât de palpitante și interesante pot părea în primele minute după decolare, pe atât de obositoare și plictisitoare se pot dovedi zborurile, în special pentru cei mici, care au foarte multă energie și cu greu pot sta locului.

Astfel, în cazul în care urmează să călătorești cu avionul în viitorul apropiat, cu siguranță vrei să adaugi în bagaj și câteva idei de activități amuzante pe care să le poți pune în practică alături de micuțul tău, astfel încât să aveți parte de un zbor lin, fără nemulțumiri și fără plâns în hohote.

În acest sens, pentru a-ți ușura misiunea, am selectat pentru tine câteva activități distractive, dar și educative pentru copii în avion, care vor transforma întreaga experiență de călătorie în una plăcută și reușită pentru toți membrii familiei. Haide să vedem împreună despre ce este vorba.

ADVERTISING

Fișe de colorat

Adaugă în bagaj fișele de colorat care știi că îi plac copilului tău. Acestea îl vor ține ocupat câteva minute bune în timpul zborului și, mai mult decât atât, se vor dovedi și o modalitate excelenta pentru a petrece timp util împreună. În timp ce micuțul tău se va simți bine colorând fișele sale cu personajele preferate, tu vei putea opta de asemenea pentru niște cărți de colorat pentru adulți, pentru o porție de relaxare binemeritată.


Jocuri pe telefon

Înainte de a pleca de acasă, descarcă pe telefon jocurile preferate ale copilului tău, amuzante, dar și educative. Deși în prima faza vei fi tentat să crezi că cel mic va admira norișorii până la destinație, în realitate însă, acesta se va plictisi la un moment dat și își va dori o altă activitate. În plus, ce copil rezistă tentației de a se juca pe telefon, să fim serioși!

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe


Citiți o carte împreună

hnzk2a7lyjbm8lk

O altă idee interesantă, dar și educativă în același timp, prin care să va relaxați în timpul unei călătorii cu avionul este să citiți o carte împreună. În acest sens, îți propunem să adaugi în bagaj câteva cărți Usborne de la Editura DPH, întrucât aici sunt disponibile zeci de titluri interesante care îți pot face cu ochiul. Nu îți rămâne decât să descoperi întreaga ofertă și să alegi ceea ce consideri că i se potrivește copilului tău, în funcție de nevoile și preferințele specifice vârstei acestuia.

Cum și-au pierdut elefanții aripile este unul din titlurile care cu siguranță va face deliciul familiei tale, de la mic la mare. Această carte fascinantă și frumos ilustrată, destinată copiillor cu vârstă peste 4 ani, aduce mai aproape de cititori o poveste minunată, aparțînând folclorului Indian, care dezvăluie cum au ajuns elefanții să își piardă aripile, deși cu mult timp în urmă ei puteau să zboare. Pe scurt, o carte absolut minunată, pe care o veți îndrăgi încă de la primele rânduri citite.

ADVERTISING


Jucați cărți

O altă modalitate excelență prin care va veți putea distra copios în timpul zborului este să jucați cărți. Mai ales că sunt atâtea variante de jocuri distractive și antrenate pentru care puteți opta, astfel încât satisfacția să fie garantată. Război, Macao sau Septică sunt doar câteva dintre cele mai populare jocuri de cărți pe care le puteți lua în considerare pentru a petrece împreună câteva momente de distracție pe cinste în avion până la destinație.


Pe scurt, activitățile distractive pentru copii, eficiente și ușor de pus în practică în avion, sunt numeroase, ceea ce înseamnă că nu trebuie să te rezumi la una singură. Ține cont și de părerea, pasiunile și preferințele micuțului tău și alege modalitățile de divertisment care i se potrivesc și îi plac acestuia, astfel încât toate călătoriile cu avionul să fie de acum înainte floare la ureche. Zbor plăcut!