A început montarea decorațiunilor de Crăciun în București. Când se aprind luminițele (Foto)

A început montarea decorațiunilor de Crăciun în București. Când se aprind luminițele (Foto)

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a început montarea decoraţiunilor din această iarnă, iar până pe data de 30 noiembrie, când va fi aprins iluminatul festiv, vor fi împodobite toate arterele principale din Bucureşti.

„Am început să montăm decoraţiunile pentru iluminatul festiv din această iarnă. Compania Municipală Iluminat Public Bucureşti a amplasat deja luminiţele pe Bd. Unirii, Bd. Lascăr Catargiu, Bd. Regele Mihai I al României, Şoseaua Kiseleff. Până pe 30 noiembrie, când va fi aprins iluminatul festiv, vor fi împodobite toate artele principale din Capitală”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.

ADVERTISING

Edilul general a mai spus că în acest an, pe lângă ornamentele şi luminiţele aflate pe stoc din anii precedenţi, vor fi adăugate noi elemente.

„Anul acesta, pe lângă ornamentele şi luminiţele aflate pe stoc din anii precedenţi, vom adăuga noi elemente, pentru care Compania Municipală Iluminat Public are în derulare două proceduri, pentru achiziţia şi închirierea unor decoraţiuni suplimentare, fiind în etapa de evaluare a ofertelor”, a adăugat edilul.

🌌Am început să montăm decorațiunile pentru iluminatul festiv din această iarnă.🌌Compania Municipală Iluminat Public...

Publicată de Nicușor Dan pe Miercuri, 8 noiembrie 2023

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇