8 filme de văzut care vor fi lansate în 2021

imagine

2021 se anunță a fi un an foarte bun pentru industria cinematografică, în care vom putea vedea o mulțime de continuări ale unor filme de top sau producții noi care ne vor încânta.

Noi am selectat 8 filme interesante care vor fi lansate în 2021 și vi le prezentăm în acest articol.

1. The Batman

Așteptat să fie lansat în octombrie 2021, The Batman este privit cu mare interes. Asta și pentru că multă lume așteaptă să vadă cum se descurcă Robert Pattinson în rolul de Batman.

Din distribuție mai fac parte Colin Farrell și Charlie Carver, iar filmările ar mai dura în jur de 3 luni. Momentan au fost oprite pentru o perioadă, însă se așteaptă ca în săptămânile următoare să fie reluate.

Chiar și așa, echipa de producție se arată încrezătoare în succesul noului film și se vorbește deja despre posibile continuări.

Cât privește povestea din noul film, nu există informații oficiale, dar e clar deja că Batman va continua să joace rolul de justițiar din Gotham City.

ADVERTISING

2. Eternals

Cei de la Marvel pregătesc și ei o producție extrem de așteptată, care ar urma să fie lansată pe 5 noiembrie 2021, dacă nu mai apar modificări.

Eternals este un film cu super-eroi, o rețetă clasică pe care Marvel mizează și în care își pune mari speranțe. Drept dovadă, regizorul Chloe Zhao a promis că va face un film chiar mai tare decât The Anvegers: Endgame. Și afirmația e destul de îndrăzneață, ținând cont de încasările fără precedent pe care acesta le-a avut.

Din distribuția pentru Eternals vor face parte Richard Madden, Gemma Chan, Angelina Jolie, Kumail Nanjani, Lauren Ridloff și Salma Hayek.

3. The Card Counter

Filmul regizat de Paul Schrader îi va avea în rolurile principale pe Oscar Isaac și Tye Sheridan. Oscar Isaac îl interpretează pe William Tell, un fost militar pasionat de jocuri de cărți.

În acest film, el încearcă să îl aducă pe calea cea dreaptă pe Cirk (Tye Sheridan), un tânăr vulnerabil care dorește să se răzbune pe un colonel militar.

ADVERTISING

Tell îl ia astfel pe Cirk sub aripa sa ocrotitoare și, profitând de pasiunea sa pentru jocurile de cărți, cei doi merg din cazinou în cazinou, având ca scop câștigarea World Series of Poker din Las Vegas.

Turneele din circuitul WSOP sunt unele dintre cele mai apreciate din întreaga istorie și mulți râvnesc să meargă acolo. Sunt și români care pot ajunge la WSOP, după ce joacă poker online în calificările de pe 888poker, apoi participă la emisiunea Road to Vegas, televizată de B1TV, unde marele premiu este prezența la un eveniment WSOP din Las Vegas sau transformarea premiului in bani cash.

4. F9

Cunoscut de fani și sub numele de Fast & Furious 9, F9 va continua una dintre cele mai iubite serii pentru pasionații de domeniul auto.

Lansarea este așteptată pentru 2 aprilie 2021, iar din distribuție fac parte Vin Diesel, John Cena, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges și Charlize Theron. De asemenea, cântăreții Ozuna și Cardi B vor face și ei parte din distribuția acestui film.

ADVERTISING

Filmările au avut loc în Los Angeles, Scoția, Londra, dar și în diverse locuri din Thailanda. Se așteaptă ca F9 să fie un nou succes major la box-office.

5. Top Gun: Maverick

Una dintre cele mai așteptate continuări, după celebrul film Top Gun din 1986. Tom Cruise a primit rolul principal, iar din distribuție mai fac parte Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Ed Harris și Val Kilmer. De altfel, Cruise și Kilmer își păstrează rolurile din primul film.

Top Gun: Maverick este așteptat să fie lansat pe 2 iulie 2021. În acest film, Tom Cruise (căpitanul Pete "Maverick" Mitchell) va interpreta rolul unui instructor de zbor care pregătește un detașament Top Gun pentru o misiune specială și foarte dificilă.

6. A Quiet Place Part II

Prima parte, lansată în 2018, s-a bucurat de un succes major. La un buget de doar 17 milioane de dolari, încasările au fost de 340.9 milioane de dolari. Iar finalul primei părți a lăsat ușa larg deschisă pentru o continuare.

Premiera mondială a avut loc deja, dar în cinematografe lansarea este programată tocmai în aprilie 2021. Emily Blunt, Millicent Simmonds și Noah Jupe își păstrează rolurile din prima parte, iar Cillian Murphy și Djimon Hounsou sunt noutăți în distribuție.

7. The Suicide Squad

Cei de la DC Comics au promis că vor face un film cu super-eroi "diferit față de orice s-a făcut până acum", astfel că lansarea viitorului film din această serie este mai mult decât așteptată.

Lansarea este programată pentru 6 august 2021, iar distribuția este una de top, cu Margot Robbie, Idris Elba, John Cena și Joel Kinnaman. Iar regia îi aparține lui James Gunn. Filmările s-au desfășurat între septembrie 2019 și februarie 2020 în SUA și Panama.

Suicide Squad, filmul lansat în 2016, a avut încasări de 746.8 milioane de dolari, dar cei de la DC se așteaptă să bată această sumă cu The Suicide Squad.

8. Black Widow

Așteptat încă din acest an, filmul celor de la Marvel Comics are lansarea amânată până pe 7 mai 2021. Din distribuție fac parte Scarlett Johannson (în rolul Natashei Romanoff / Black Widow), alături de Florence Pugh, David Harbour, William Hurt și Ray Winston.

În acest film, personajul interpretat de Scarlett Johannson își va confrunta trecutul. Filmările au avut loc în Norvegia, Ungaria, Maroc, Marea Britanie și SUA.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇