5 idei cadouri de Dragobete pentru el

5 idei cadouri de Dragobete pentru el

Dragobete, denumit și Zeul Tinereții, al veseliei și al iubirii are origini străvechi, fiind un personaj preluat de la vechii daci și transformat ulterior într-un protector al tinerilor și simbol al iubirii. Urmărind firul legendelor populare, Dragobete (numit, de asemenea, și „Logodnicul Păsărilor”, „Cap de primăvară” sau „Năvalnicul”) nu era nimeni altul decât fiul babei Dochia, un tânăr chipeș și iubăreț, care lăsa o impresie seducătoare asupra tuturor femeilor care îi ieșeau în cale. 

Până în ziua de astăzi, Dragobete a rămas un simbol al iubirii, fiind sărbătorit în ziua de 24 februarie de toți cei ce iubesc. Este o zi în care fiecare își exprimă dragostea către partener în propriul mod, oferind persoanei iubite o atenție prin care să îți demonstreze iubirea.

ADVERTISING

Dacă sărbătorești ziua iubirii și cauți cadoul perfect pentru partenerul tău cu ocazia acestei zile, vei ajunge la un moment la concluzia că reprezintă o adevărată provocare. Pe lângă faptul că trebuie să ți cont de preferințele lui personale, trebuie să faci un cadou care să aibă și o anumită semnificație pentru el sau pentru voi în calitate de cuplu. Iar dacă nu ai fost suficient de atentă la dorințele pe care el și le-a exprima deja în ultima perioadă, alegerea cadoului este cu atât mai solicitantă!

Îți sugerăm să alegi un cadou reprezentativ, care să se plieze pe hobby-urile lui și de care să fie încântat. Poți lua în considerare produsele disponibile dintr-o librărie online, în cazul în care este pasionat de citit sau poți merge pe o variantă mai clasică, cu care să nu dai greș. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

5 cadouri de Dragobete pentru el

Pentru a veni în ajutorul tău, ne-am gândit la câteva idei interesante de cadouri pentru partenerul tău. Așadar, lasă-te inspirată, ia în considerare preferințele lui personale și fă un cadou cu totul special!

  1. Carte thriller

Partenerului tău îi place să citească și ai observat în colecția lui mai multe cărți thriller? Atunci ai găsit cadoul potrivi! Într-o librărie online vei găsi o gamă diversă de cărți thriller din care să alegi. Trebuie doar să te asigură că alegi o carte pe care nu o are. 

  1. Tricou personalizat

Atunci când alegi să oferi în dar un obiect personalizat vei avea ocazia să ți cont de ceea ce îi place lui mai mult. Spre exemplu, dacă îi place o echipă anume de fotbal, poți opta să personalizezi un tricou reprezentativ. Același lucru este valabil oricare ar fi pasiunile lui sau preferințele de zi cu zi.

ADVERTISING
  1. Carte despre fotbalistul său preferat

Dacă partenerul tău este pasionat de fotbal și în același timp este un iubitor al cărților, atunci ar fi o idee bună să îi oferi în dar cu ocazia zilei de Dragobete o carte despre fotbalistul său preferat. În acest mod va fi captivat de povestea de viață a fotbalistului pe care îl admiră și în același timp se va bucura de o sesiune de lectură. O asemenea carte vei găsi într-o librărie online. 

  1. Parfumul preferat

Parfumul este mai mereu luat în considerare pentru a fi oferit în dar. Cu toate că nu este tocmai un cadou original, este întotdeauna apreciat dacă mirosul se pretează preferințelor personale. Poți face un astfel de cadou dacă ai observat că parfumul partenerului tău se termină sau dacă ți-a sugerat că i-ar plăcea să încerce o altă aromă.

  1. Ceas

Deși este un cadou destul de comun, un accesoriu elegant care poate fi purtat în orice împrejurare e întotdeauna binevenit. Vei găsi în magazine o varietate de modele, începând de la variante clasice, până la modele complexe, cu diferite funcționalități. Poți avea în vedere chiar și un ceas inteligent, mai ales dacă partenerului tău îi plac dispozitivele electronice.